Ροή Αναρτήσεων

Στο “Olimpico” o Μάριος Σαλμάς, φωτογραφήθηκε με τον Κώστα Μανωλά

                Μια από τις ιστορικότητες ανατροπές στην ιστορία του Champions League,  που φέρει μάλιστα την υπογραφή ενός έλληνα ποδοσφαιριστή, του Κώστα Μανωλά, είχε την ευκαιρία να ζήσει από κοντά ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και πρώην υπουργός Μάριος Σαλμάς, μαζί με τον γιο του.
            Ο βουλευτής, ήταν από τους τυχερούς που βρέθηκαν το βράδυ της Τρίτης στο“Οlimpico” της Ρώμης και είδε από κοντά την μεγάλη ανατροπή και πρόκριση των Ρωμαίων, απέναντι στην Μπαρτσελόνα του Λιονέλ Μέσι.....



       Όπως είναι γνωστό, με δικό του γκολ ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός έστειλε τη Ρόμα στα ημιτελικά του Champions League ολοκληρώνοντας μια ανεπανάληπτη ανατροπή εις βάρος της “Μπάρτσα”.
     Ο Κώστας Μανωλάς γνωρίζει την αποθέωση με τον ευρωπαϊκό Τύπο στα πρωτοσέλιδα, στα άρθρα και στα social media να τον αποκαλεί «Θρύλο της Ρόμα» και «Έλληνα πολεμιστή», ενώ τον παρομοιάζουν με ταυρομάχο «που έδωσε στην Μπαρτσελόνα το τελειωτικό χτύπημα».
         Ο Αιτωλοακαρνανάνας βουλευτής, όχι μόνο είδε το παιχνίδι, αλλά με το τέλος του αγώνα είχε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί με τον μεγάλο πρωταγωνιστή…

Πηγή:AGRINIOPRESS.GR

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.