Ροή Αναρτήσεων

Έγινε η συνάντηση της Κοινωφελούς με τους πολιτιστικούς Συλλόγους Ετεροδημοτών Δήμου Ξηρομέρου, στην Αθήνα (ΦΩΤΟ)





ΦΩΤΟ ΑΠΟ: ΒΛΥΖΙΑΝΑ NEWS 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 
ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ Ν.Π.Ι.Δ.
Ταχ. Δ/νση: Παραλιακή Οδός Αστακού
Ταχ. Κώδικας: 30006
Fax: 26460 41482
e-mail: koinofelisxiromerou@gmail.com 
Πληροφορίες: Γεωργούλας Κων/νος
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
      Την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018 και ώρα 7:00 μ.μ. πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της ΠΑΝΣΥ,
Πατησίων 5, η προγραμματισμένη συνάντηση της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ξηρομέρου με τους πολιτιστικούς Συλλόγους Ετεροδημοτών Δήμου Ξηρομέρου Αιτ/νιας, με  θέμα την διοργάνωση κοινών δράσεων για την πραγματοποίηση Πολιτιστικών Εκδηλώσεων στα χωριά του Δήμου Ξηρομέρου το Καλοκαίρι 2018, καθώς και την συνεργασία μεταξύ των Συλλόγων γενικότερων δράσεων για την ανάδειξη της Πολιτιστικής μας κληρονομιάς και προβολής της περιοχής μας.




       Αρχικά, ο Πρόεδρος κ. Κων/νος Γεωργούλας έχοντας ως βάση τις αποφάσεις του Δ.Σ. της Κοινωφελούς, αναφέρθηκε στην πολυποίκιλη δραστηριότητάς της, μέσα από την οποία, και σε συνεργασία με τους Πολιτιστικούς Συλλόγους των Ετεροδημοτών, στηρίζει τις εκδηλώσεις κατά την καλοκαιρινή περίοδο και όχι μόνο, για τέταρτη συνεχή χρονιά.  
        Ακολούθησε συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων από τους Προέδρους και τα μέλη των συλλόγων ενώ τέθηκαν και οι τρόποι συνδρομής της Κοινωφελούς Επιχείρησης στις πολιτιστικές εκδηλώσεις για το καλοκαίρι 2018 στα χωριά του Δήμου Ξηρομέρου, καθώς και το χρονοδιάγραμμα υποβολής αιτήσεων και προγραμμάτων των εκδηλώσεων από τους Συλλόγους προς την επιχείρηση με καταληκτική ημερομηνία την 10η  Ιουλίου 2018.
      Την συγκέντρωση πλαισίωσαν Πρόεδροι και Μέλη των Συλλόγων, οι Πρόεδροι της ΟΠΣΥΞ και ΠΑΝΣΥ, εκπρόσωποι τοπικών blogspot και εφημερίδων.
      Αναλυτικότερα παρευρέθηκαν:  Ο Σύλλογος Χρυσοβιτσάνων τα Κόροντα, ο σύλλογος  Βασιλόπουλου η Βελά, ο σύλλογος Παπαδάτου, ο σύλλογος Αστακιωτών, ο σύλλογος Παλαιομάνινας, ο σύλλογος Προδρομιτών, ο σύλλογος Φυτειών το Λιγοβίτσι και εκπρόσωποι από τα  blogspot  Μπαμπίνη IN,   vlyziana news και Ξηρομερίτης.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 
ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
Αστακός, 16/6/2018

ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

ΦΩΤΟ ΑΠΟ: ΒΛΥΖΙΑΝΑ NEWS 













Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.