Μετάφραση

Δευτέρα, 20 Αυγούστου 2018

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ: Η φιλοξενία από πλευράς του ημετέρου Δήμου προς τους παραθεριστές μας ήτο "άψογος"!!!!

ΑΓΡΑΜΠΕΛΟ: Που να παίξουν ποδόσφαιρο τα παιδιά, όταν τα γαϊδουράγκαθα ήταν 1,5 μέτρο!!!

ΑΣΤΑΚΟΣ: Οι καλαμιές (30) τριάντα μέτρα από την θάλασσα κοντεύουν να ξεπεράσουν σε ύψος ακόνη και τριώροφες οικοδομές!

ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ: Εικόνες ντροπής από το Νεκροταφείο, το οποίο υποτίθεται πως είναι καθαρισμένο!

Η φιλοξενία από πλευράς του ημετέρου Δήμου προς τους παραθεριστές μας ήτο "άψογος"!!!! 

Του Παναγιώτη Στάϊκου 

          Οι περισσότεροι από τους Ξηρομερίτες παραθεριστές έφυγαν από χθες φορτωμένοι αναμνήσεις από τις διακοπές τους  και εμείς τους ευχόμαστε καλό Χειμώνα και του χρόνου με το καλό να μας ξανάρθουν!!!!!
        Εμείς εδώ στο Ξηρόμερο και ειδικά ο Δήμος Ξηρομέρου έπραξε τα δέοντα, για να τους φιλοξενήσουμε, που και φέτος προτίμησαν τις πατρογονικές τους εστίες για τις διακοπές τους;;;;;
     Α όλα και όλα η φιλοξενία από πλευράς του ημετέρου Δήμου ήτο "άψογος"!!!!
         Κύριοι της Δημοτικής Αρχής μπορεί τον Χειμώνα στα Αγράμπελα να είναι μόνο (4) τέσσερα παιδάκια, αλλά το δεύτερο 15νθήμερο του Ιουλίου και το πρώτο του Αυγούστου ήταν (104) εκατόν τέσσερα!!!!
    -Και τι ήθελαν αυτά τα παιδάκια στο Χωριό των γονιών τους;
      Απλούστατα ήθελαν το γήπεδο 5Χ5, που φτιάξαμε στην θητεία μου ως Δημάρχου Αστακού, αλλά δεν προλάβαμε να τοποθετήσουμε χλοοτάπητα, να είναι καθαρισμένο για να μπορέσουν να παίξουν ποδόσφαιρο και να το απολαύσουν όπως στο παρελθόν!!!
  -Αλλά που να παίξουν ποδόσφαιρο τα παιδιά, όταν τα γαϊδουράγκαθα ήταν 1,5 μέτρο!!!!...........


  
      Και επειδή οι Ξηρομερίτες ξέρουν να  ανταποδίδουν την φιλοξενία όπως πρέπει,οι Αγραμπελιώτες υποσχέθηκαν τον Μάιο, που έρχεται με βήμα ταχύ, να ανταποδώσουν την φιλοξενία στην Δημοτική Αρχή δεόντως!!!!
          Αλλά και στον Αστακό όπου οι καλαμιές (30) τριάντα μέτρα από την θάλασσα και (50) πενήντα μέτρα από τον Παιδικό Σταθμό και την Παιδική χαρά κοντεύουν, να ξεπεράσουν σε ύψος ακόνη και τριώροφες οικοδομές, η κατάσταση είναι χειρότερη παρά το γεγονός, ότι το είχα αναδείξει πριν από δύο μήνες περίπου!!!!!

Υ.Γ:
     Και παρά το γεγονός ότι ο Δήμος Ξηρομέρου, έχει δαπανήσει μέχρι σήμερα το ποσόν των 88.007,21 ευρώ  με απευθείας αναθέσεις για τον καθαρισμό των Νεκροταφείων μέχρι σήμερα, δείτε τις εικόνες ντροπής και από το Νεκροταφείο Βασιλόπουλου, το οποίο υποτίθεται πως είναι καθαρισμένο!!!!!
          Εμείς δεσμευτήκαμε ότι με τα (6) έξι ευρώ, τα οποία πληρώνουν οι Δημότες ως τέλος Νεκροταφείων θα τα έχουμε να λάμπουν, αφού ο καθαρισμός τους θα γίνεται με ενιαία Δημοπρασία για όλα τα νεκροταφεία και με το ποσόν αυτό ο ανάδοχος θα είναι υποχρεωμένος να κόβει κάθε 15 ημέρες τα χορτάρια και να μαζεύει τα απορρίμματα κάθε εβδομάδα και έτσι θα λάμπουν, γιατί για εμάς είναι χώροι Ιεροί αφού εκεί έχουμε αγαπημένους μας ανθρώπους!!!!

Ευχαριστώ για την φιλοξενία
Αστακός 20/8/2018

Παναγιώτης ΣτάικοςΔεν υπάρχουν σχόλια: