Ροή Αναρτήσεων

Δήμος Ξηρομέρου: Και επίσημα αποδεκτή η παραίτηση του Σπύρου Λυμπεράτου

          Ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Ερωτόκριτος Γαλούνης με ανακοίνωσή τουαποδέχεται και επίσημα την από 6 Αυγούστου 2018 παραίτηση του Δημοτικού Συμβούλου Σπύρου Λυμπεράτου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

ΘΕΜΑ: Αποδοχή παραίτησης από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου κου Λυμπεράτου Σπύρου.

 Αξιότιμε κύριε Λυμπεράτο,
         Με την παρούσα σας ενημερώνω ότι Αποδέχομαι την παραίτηση σας από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Ξηρομέρου, την οποία υποβάλατε με την υπ’ αριθ. 5646/6-8-18 αίτησή σας, κατανοώντας και σεβόμενος ταυτόχρονα τους προσωπικούς λόγους που επικαλείστε.
      Θα ήθελα ταυτόχρονα να σας εκφράσω τις πιο θερμές μου ευχαριστίες για την Άριστη και Εποικοδομητική συνεργασία που είχαμε μέχρι σήμερα.
      Σας ευχαριστώ θερμά για την πολύτιμή προσφορά σας στο Δήμο μας, τόσο από την θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, όσο και από την θέση του Δημοτικού Συμβούλου, καθώς επίσης και για τις Άριστες Νομικές υπηρεσίες που μας προσφέρατε, και τις οποίες είμαι σίγουρος ότι θα εξακολουθείτε να μας προσφέρετε και στο μέλλον.

Ο Δήμαρχος
Γαλούνης Ερωτόκριτος...........






Η επίσημη απόφαση του Δήμου Ξηρομέρου:
ΘΕΜΑ: «Αποδοχή παραίτησης Δημοτικού Συμβούλου».

ΑΠΟΦΑΣΗ 103/2018
Ο Δήμαρχος Ξηρομέρου

Έχοντας υπόψη:
1. Τις διατάξεις του άρθρου 54 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ 87/τ.Α΄/7.6.2010) «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης»,
2. Την αριθ. 12/10.06.2014 Διαδικασία Εκούσιας Δικαιοδοσίας του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Μεσολογγίου ‘για την επικύρωση του αποτελέσματος της εκλογής της 18ης και 25ης Μάιου 2014 για την ανάδειξη δημάρχου, δημοτικών συμβούλων, συμβούλων δημοτικών κοινοτήτων και συμβούλων εκπροσώπων τοπικών κοινοτήτων των Δήμων Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, Ναυπακτίας και Ξηρομέρου.
3. Το από 29.08.2014 Πρακτικό ορκωμοσίας του δημάρχου, των δημοτικών συμβούλων, του συμβούλου δημοτικής κοινότητας και συμβούλων εκπροσώπων τοπικών κοινοτήτων του Δήμου.
4. Την αριθ. πρωτ. 5646 /06.8.2018 αίτηση παραίτησης του Δημοτικού Συμβούλου Λυμπεράτου Σπύρου του Γρηγορίου , για προσωπικούς λόγους.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ
Αποδέχεται την παραίτηση του Λυμπεράτου Σπύρου του Γρηγορίου από την θέση του Δημοτικού Συμβούλου, για τους λόγους που στην αίτηση του αναφέρονται.



Η αρχική δήλωση παραίτησης του Σπύρου Λυμπεράτου:

https://www.agriniopress.gr/

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.