Ροή Αναρτήσεων

Club MOLOS: Ένα απο τα καλύτερα beach bar στη περιοχή Πογωνιά Παλαίρου [Φωτο: Χρήστος Μπόνης]




Του Χρήστου Μπόνη 

       Beach bar ΜOLOS ένα από τα πιο όμορφα παραθαλάσσια μέρη του τόπου μας στην Πογωνιά Αιτωλοακαρνανίας.
     Παρ ότι το εφετινό καλοκαίρι δεν μας επιφύλαξε μεγάλες θερμοκρασίες (καύσωνες) λόγω των πολλών μεταβολών (βροχές αέρας, πτώση θερμοκρασίας), εν τούτοις υπήρχαν ήμερες που θύμιζαν το καλοκαίρι παλαιών εποχών.....



      Όλοι όσοι παραθερίζουν ή παραμένουν ακόμη στις μεγάλες πόλεις διότι δεν έχουν κάνει χρήση της καλοκαιρινής άδειας, αναζητούν διάφορες οάσεις δροσιάς και ξεκούρασης δημιουργώντας έτσι ένα καταφύγιο που θα τους επιτρέψει να περιορίσουν τις μεγάλες θερμοκρασίες.
     Οι οάσεις αυτές στις περισσότερες των περιπτώσεων λέγονται πλαζ ή beach-bar, χώροι δηλ. που συναντάς σε όλες τις παράλιες είτε οργανωμένες είτε όχι. 
       Στην περιοχή μας και συγκεκριμένα στα σύνορα του Δήμου Ξηρομέρου με τον Δήμο Ακτίου Βόνιτσας κατά μήκος της εντυπωσιακής μεγάλης  ακτογραμμής συναντάς πολλά από τα λεγόμενα beach-bar που προσφέρουν σκιά και ξεκούραση.

          Ένα από όλα αυτά ο ΜΩΛΟΣ δικαίως βρίσκεται στις προτιμήσεις εκατοντάδων παραθεριστών ή επισκεπτών από όλη την περιοχή και όχι μόνο από όλη την Αιτωλοακαρνανία, ακόμη και την Πρέβεζα ή και την Λευκάδα.Δεκάδες λάτρεις της θάλασσας πραγματικά δίνουν μάχη για να βρουν όχι ξαπλώστρα και ομπρέλα της επιχείρησις, αλλά και ένα μικρο χώρο ανάμεσα στο κενό που βρίσκονται οι ομπρέλες, για να στήσουν την δικήτους και να απολαύσουν την πεντανόστιμη πίτσα, την εντυπωσιάστηκα σε όγκο και ποσότητα ποικιλία κρεατικών αλλά πιο πολύ την εντυπωσιακά παγωμένη μπύρα σε παγωμένα ποτηριά. Οι 6 σερβιτόροι δίνουν πραγματική μάχη με τον χρόνο για να σερβίρουν τους εκατοντάδες φίλους του ΜΩΛΟΣ.
     Διότι όντως ο ΜΩΛΟΣ έχει αποκτήσει τους δικούς του φίλους, τους δικούς του οπαδούς τους δικούς του fun.
           Δικαιολογημένα πάρα πολλοί λένε και μεταφέρουν στους φίλους τους ότι είναι το κορυφαίο. Μεγάλος χώρος για parking (ένα στοιχείο αρκετά σημαντικό για τους επισκέπτες που θα προβληματιστούν για την εξεύρεση parking) πολύ μεγάλος χώρος πίσω από τις ομπρελο-καρέκλες για όσους θέλουν να απολαύσουν φαγητό, μπύρα η ούζο και επίσης τεράστιος χώρος στο πίσω μέρος, κλειστός μεν αλλά εξαιρετικά κλιματιζόμενος για πάρτυ, εκδηλώσεις, ομιλίες, χορούς κλπ.
      Ο Κώστας Σάββας (ιδιοκτήτης) με πολύ μεράκι σε συνεργασία με το πολυπληθές προσωπικό έχουν δώσει μια νότα δροσιάς, ξεκούρασης, γαλήνευσης στους εκδρομείς, στους ντόπιους της περιοχής αλλά και στους νέους επισκέπτες, οι οποίοι δείχνουν από την πρώτη στιγμή της παρουσίας τους τον θαυμασμό τους. Σιγά σιγά η φήμη του εξαπλώνεται πολύ πιο μακρυά και μακάρι να φθάσει σε όλη την Ελλάδα διότι  το παν για ένα εκδρομέα ή παραθεριστή είναι η άριστη εξυπηρέτηση σε συνδυασμό με την χαμηλή τιμή.  Αυτά βέβαια είναι ορατά σε οποίον το επισκέπτεται ή το έχει επισκεφθεί.
       Όσοι έχουν περάσει, συνεχίζουν να περνούν πολλές φόρες ακόμη και μέσα στον μηνα των διακοπών τους, όσοι δεν έχετε περάσει όμως ακόμη είναι η μεγάλη ευκαιρία να το ζήσετε.
 Είναι απόλυτα σίγουρο ότι θα μείνετε ικανοποιημένοι.

Πληροφορίες: 
Beach bar Μώλος
Πογωνιά Παλαίρου
Αιτωλοακαρνανίας
Κρατήσεις: 6945-452736, 26430-42124, 6944-310016.

















Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.