Ροή Αναρτήσεων

Ανταπάντηση του Αντιδημάρχου κ. Θόδωρου Λιβάνη προς τον κ. Λεωνίδα Παπαρίζο.

 Αγαπητέ μου φίλε Λεωνίδα.
Ξέρεις, χρόνια τώρα, πως είμαι άνθρωπος που προτιμά να τα λέει πρόσωπο με πρόσωπο κι όχι απειλώντας δικαστικά, παρότι η δημόσια παραποίηση των λεγομένων μου αλλά και η κατηγορία σου για σκόπιμη και ανέντιμη επικοινωνιακή παραπληροφόρηση και παραπλάνηση των δημοτών, θεωρείται συκοφαντική δυσφήμιση και διώκεται ποινικά.
Και για να σου αποδείξω την καλή μου πρόθεση, δεν θα θεωρήσω κακοπροαίρετη τη νέα σου δήλωση για δήθεν ατοπήματα. Θα την αποδώσω σε άγνοια και θα προσπαθήσω να σου εξηγήσω για άλλη μια φορά ότι:
Η αποκατάσταση των αστοχιών του αποχετευτικού δικτύου της πόλης του Αστακού (δηλαδή η κατασκευή νέων φρεατίων και η επισκευή τμημάτων του αποχετευτικού αγωγού), είναι εργολαβία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και υπάρχει αρμόδια επιτροπή παραλαβής του έργου, στελεχωμένη από μηχανικούς. Ουδεμία σχέση και αρμοδιότητα έχω ως προς την παραλαβή της ή τις ατέλειες της.
ΜΕΤΑ από την ολοκλήρωση του παραπάνω έργου και την ολοκλήρωση της κατασκευής του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης, η υπ’ αριθ. 20/2018 μελέτη της ΔΤΥ του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, προβλέπει να ασφαλτοστρωθούν όλοι οι δρόμοι της Δ.Κ. Αστακού, σε όλο το μήκος και πλάτος τους. Ο σχεδιασμός στοχεύει στο να αποφευχθεί η δημιουργία νέων σκαμμάτων και η καταστροφή του οδοστρώματος μελλοντικά. Κι όμως είναι απλό και κατανοητό ένας προϋπολογισμός 2.500.000 € επαρκεί τόσο για να επισκευαστούν οι δρόμοι, που έχουν υποστεί ζημιές από τις θεομηνίες, όσο και για να αποκατασταθεί ολόκληρη η εσωτερική οδοποιία της πόλης του Αστακού.
Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι το μεγάλο αυτό έργο να ενταχθεί στο ΠΔΕ και στη συνέχεια να δημοπρατηθεί άμεσα και χωρίς καθυστερήσεις. Οπότε πως βιάστηκες να βγάλεις το συμπέρασμα, φίλε μου Λεωνίδα, ότι δημοπρατήσαμε χωρίς χρηματοδότηση;
(Είναι σίγουρο βέβαια ότι το κονδύλι μερικών δεκάδων χιλιάδων ευρώ, σε διάστημα μερικών μηνών, θα έλυνε το πρόβλημα σου. Και δεν θα λασπώνονται και τα δικά μας αυτοκίνητα. Αλλά όπως ελπίζω να καταλαβαίνεις σκοπός μας είναι να λύσουμε το πρόβλημα οριστικά κι όχι να κάνουμε μπαλώματα.)
Το γραφείο μου ήταν και θα είναι πάντοτε ανοιχτό προς τους δημότες, όπως παραδέχεσαι ότι ήταν και σε εσένα. Σε περιμένω, λοιπόν, όποτε θες να μου εξηγήσεις από κοντά για το «ύποπτο της χρονικής στιγμής» και γιατί δεν δημοσίευσες την καταγγελία σου αγαπητέ μου Λεωνίδα άμεσα, αλλά μετά από έξι (6) ολόκληρους μήνες, αφού έλαβες την απάντηση από το Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου στις 31/07/2018, αλλά και να σε κατατοπίσω γύρω από το θέμα διεξοδικότερα.
(Κι όταν με το καλό εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση και ξεκινήσει το έργο της ασφαλτόστρωσης, αν εσύ θεωρείς ότι αυτός ο δρόμος πρέπει να εξαιρεθεί από το έργο, σε περιμένω πάλι στο γραφείο μου να συνυπογράψουμε την αίτηση σου.)

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣΛΙΒΑΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.