Μετάφραση

Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2019

Οι Ξηρομερίτες (απο τα ΒΛΥΖΙΑΝΑ) που ξεσήκωσαν το Μy Style Rocks και χόρεψαν με τη Μπέτυ Μαγγίρα (video)            Στο χθεσινό Gala του My Style Rocks, οι παραδοσιακές ενδυμασίες είχαν την τιμητική τους, ο Λάκης Γαβαλάς ήταν guest και έκατσε στη θέση του 4ου κριτή και μέσα σε ένα βράδυ ανακοινώθηκαν όχι μία, αλλά δύο αποχωρήσεις.
           Το gala ήταν αφιερωμένο στην Ελληνική παράδοση και τις διαγωνιζόμενες στις εμφανίσεις τους συνόδευαν Πολιτιστικοί Χορευτικοί Σύλλογοι από διάφορες περιοχές της χώρας.
         Την Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδη στην είσοδό της συνόδευσε ο Πολιτιστικός Χορευτικός Σύλλογος «Αετοί Ξηρομέρου», με χορευτές από τα Βλυζιανά του Ορεινού Ξηρόμερου......       Η Μπέτυ Μαγγίρα, μία εκ των κριτών του τηλεπαιχνιδιού ρώτησε τον σύλλογο αν ξέρουν Θρακιώτικα και τελικά χόρεψε μαζί τους την παραδοσιακή Μπαϊντούσκα.
       Τις εντυπώσεις έκλεψε ο γηραιότερος του συλλόγου με την γκρι ενδυμασία με τον σύλλογο να εξηγεί πως πρόκειται για Μεσολογγίτικη φορεσιά.
    Όταν μάλιστα το άκουσε αυτό  ο Δημήτρης Αργυρόπουλος, (που είναι ένας εκ των τεσσάρων κριτών και πρώην σύζυγος της Μαρίας Μπακοδήμου), αναφώνησε: «Από το Μεσολόγγι; Γεια σου ρε Μπακοδήμου!».

Δείτε τους στο video από το 44 λεπτό και μετά:Πηγή: https://www.agriniopress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: