Ροή Αναρτήσεων

Ισχυρό πολιτικό μήνυμα από τους Αιτωλοακαρνάνες της Αττικής! Ομιλία του Βασίλη Φεύγα στο Ξενοδοχείο Intercontinental -ΦΩΤΟ










      Ισχυρό πολιτικό μήνυμα έστειλαν οι Αιτωλοακαρνάνες της Αττικής στηνομιλία του Υποψήφιου Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας και Σύμβουλο του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Βασίλη Φεύγα......
           Τον κ. Φεύγα προλόγισαν ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατζηδάκης, ο πρώτος εκλεγέντας στην Πολιτική Επιτροπή της Νέας ΔημοκρατίαςΕλπιδοφόρος Παπανικολόπουλος και ο θρύλος της δημοτικής, παραδοσιακής μας μουσικής Παναγιώτης Μυλωνάς. Επίσης, ευχετήριο μήνυμα έστειλε ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος απουσίαζε σε περιοδεία με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη.

           Στην πρώτη ομιλία του κ. Φεύγα παρευρέθηκαν οι πρώην Βουλευτές του Νομού μας Αποστόλης Κωστόπουλος, Αριστοτέλης Μιμμής και Δημήτρης Σταμάτης, ο Βουλευτής Αχαΐας  Ανδρέας Κατσανιώτης,  ο πρώην Βουλευτής Λευκάδας Ξενοφών Βεργίνης, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αιτωλοακαρνανίας Φώτης Τσόλκας, η Υποψήφια Δήμαρχος Αμφιλοχίας Σοφία Ανδρίκουλα, ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ Ναυπάκτου Νίκος Τσερπέλης, ο πρώην Πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ και Πρόεδρος των Αιτωλοακαρνάνων Δημοσιογράφων Πάνος Σόμπολος, οι Γραμματείς της Νέας Δημοκρατίας: Στρατηγικού Σχεδιασμού Χρήστος Ταραντίλης,  Τοπικής Αυτοδιοίκησης Νίκος Χαρδαλιάς, Επιστημονικών ΦορέωνΝάσος Μπαλέρμπας, Γραμματέας Προγράμματος Γιώργος Στεργίου, ο Σύμβουλος του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Θανάσης Νέζης, οι Υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Περικλής Γερμανός, Αργύρης Νταλιάνης, Θανάσης Μαυρομμάτης, Γρηγόρης Μπόνης, Νίκος Παπαγεωργίου, Γιάννης Σύψας,καθώς και μεγάλος αριθμός μελών της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας.

        Ο κ. Φεύγας στην ομιλία του έδωσε το πολιτικό του στίγμα αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Πρόοδος σημαίνει περισσότεροι Έλληνες να βρίσκουν εργασία με αξιοπρεπείς αποδοχές και καλύτερες συνθήκες εργασίας. Η Νέα Δημοκρατία οφείλει να σταθεί δίπλα στον εργαζόμενο και να προασπίσει τα εργασιακά του δικαιώματα.
      Πρόοδος σημαίνει όλο και περισσότεροι Έλληνες να μπορούν να αποταμιεύουν και πάλι χρήματα. Πληρώνοντας λιγότερους φόρους και ασφαλιστικές εισφορές. Να μπορέσουμε να προσφέρουμε στα παιδιά επιπλέον μόρφωση, εφόδια για καλύτερες επαγγελματικές προοπτικές. Να αισθανόμαστε ασφαλείς για το μέλλον.
       Πρόοδος σημαίνει ένας νέος να μπορεί να ιδρύσει τη δική του επιχείρηση. Να δει την ιδέα του να υλοποιείται, να δημιουργεί, να χτίζει το μέλλον σε καθεστώς οικονομικής ασφάλειας.
       Πρόοδος σημαίνει κάθε πολίτης αυτής της χώρας να έχει πρόσβαση σε ένα σύστημα υγείας με ποιότητα υπηρεσιών.
Πρόοδος σημαίνει κάθε παιδί να έχει πρόσβαση σε δημόσιους βρεφονηπιακούς σταθμούς. Κάθε παιδί να λαμβάνει εκπαίδευση υψηλού επιπέδου.»

Στην ομιλία του ο κ. Φεύγας άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση τονίζοντας ότι:
«Αυτό που όλοι  βλέπουμε είναι οι φόροι να αυξάνονται.
Αυτό που βλέπουμε είναι ότι όλο και λιγότερα χρήματα περισσεύουν για τις οικογένειές μας, για τα παιδιά, για τα εγγόνια.
Αυτό που βλέπουμε είναι η οικονομική ανασφάλεια να αυξάνεται.
Και όλα αυτά δεν είναι αυταπάτες.
Είναι η πραγματική ζωή για την πλειοψηφία των συμπολιτών μας.
Είναι η πραγματική ζωή για όλους μας, όπου έχουμε γίνει θεατές της ζωής μας.
Είναι η πραγματική ζωή για όλους τους νέους που τους κόβονται τα όνειρα και οι προοπτικές.
Είναι η πραγματική ζωή που οι ιδεοληψίες του κ. Τσίπρα εμποδίζουν να δει.
Οι ιδεοληψίες που τον οδήγησαν σε αυταπάτες.
Και οι αυταπάτες του κ. Τσίπρα, οδηγούν τη χώρα στον κατήφορο, στην κατάπτωση, στην κατάθλιψη. 
Υποσχέθηκε καλύτερη εκπαίδευση. Οι ιδεοληψίες τους την έκαναν χειρότερη.
Υποσχέθηκε καλύτερη υγειονομική περίθαλψη. Οι ιδεοληψίες τους φέρνουν σε αδιέξοδο τα νοσοκομεία. Γιατρούς και νοσηλευτές σε απόγνωση.
Υποσχέθηκε ο κ. Τσίπρας δικαιοσύνη. Οι ιδεοληψίες τους έβγαλαν από τη φυλακή αδίστακτους εγκληματίες και τρομοκράτες που κυκλοφορούν ελεύθεροι.
Οι ιδεοληψίες τους αφήνουν τον Ρουβίκωνα να μπουκάρει όπου θέλει και όποτε θέλει.
Οι ιδεοληψίες του κ. Τσίπρα έστειλαν σινιάλο στους μετανάστες να κατακλύσουν την Ελλάδα.
Σήμερα όλοι με βεβαιότητα μπορούμε να πούμε ότι ο κ. Τσίπρας είναι ο Πρωθυπουργός της απόλυτης αποτυχίας!»

       Τέλος, ο κ. Φεύγας αναφέρθηκε στις προοπτικές ανάπτυξης της Αιτωλοακαρνανίας επισημαίνοντας ότι:
      «Η Αιτωλοακαρνανία διαθέτει μια δυναμική επιχειρηματική κοινότητα, ικανούς επιστήμονες και έναν αξιόλογο πρωτογενή τομέα που με την κατάλληλη και απαραίτητη καθοδήγηση μπορεί να πρωταγωνιστήσει την επόμενη δεκαετία, σε εθνικό αλλά και διεθνές επίπεδο.
Σήμερα την Αιτωλοακαρνανία την διασχίζει ένας σύγχρονος αυτοκινητόδρομος που την ενώνει με την Πελοπόννησο και την Αττική, αλλά και με την  Ήπειρο και τη Μακεδονία. Πρέπει όμως να βελτιώσουμε και να εκσυγχρονίσουμε το τοπικό οδικό δίκτυο που βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση. Αλλά και να ολοκληρωθούν και να σχεδιαστούν νέα οδικά έργα όπως είναι:
      Η σύνδεση του Δυτικού με τον Ανατολικό άξονα της χώρας, δηλαδή ο αυτοκινητόδρομος που θα ενώνει το λιμάνι στο Πλατυγιάλι Αστακού με την Ιόνια Οδό, το Αγρίνιο, το Καρπενήσι και στη συνέχεια με τη Λαμία και τον αυτοκινητόδρομο Ε-65.
Η ολοκλήρωση του άξονα Αμβρακία – Άκτιο.
Ο Παραϊόνιος άξονας που θα συνδέει το Μεσολόγγι με τον Αστακό, τον Μύτικα, το Άκτιο και την Πρέβεζα.
Ο οδικός άξονας Ναύπακτος, Θέρμο, Αγρίνιο και η σύνδεσή του με το Καρπενήσι.
Ο οδικός άξονας Αμφιλοχία, Ορεινός Βάλτος, Λίμνη Κρεμαστών και η σύνδεση του με το Καρπενήσι και την Καρδίτσα.
Ο διαγώνιος άξονας Ναύπακτου – Λαμίας.
Οι παραπάνω προτάσεις δεν είναι βγαλμένες από το δικό μου μυαλό.
Είναι οι προτάσεις του Τεχνικού μας Επιμελητηρίου, επιστημόνων που έχουν ένα συγκροτημένο σχέδιο για την ανάπτυξη του τόπου μας.
Είχα την ευκαιρία να τους συναντήσω, να κερδίσουν την εμπιστοσύνη μου και να υιοθετήσω τις προτάσεις τους για ένα νέο οδικό δίκτυο που θα αντικαταστήσει το σημερινό απαρχαιωμένο.
Και η επόμενη κυβέρνηση, ο επόμενος Περιφερειάρχης θα έχουν πολλή δουλειά να κάνουν. 
Ένα απαρχαιωμένο οδικό δίκτυο που είχε την ευκαιρία να γνωρίσει και ο Πρόεδρος μας Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στο νόμο μας. Ταξίδεψε από τη Ναύπακτο στο Θέρμο και από το Θέρμο στο Αγρίνιο. Είδε από πρώτο χέρι την εγκατάλειψη και τις δυσκολίες.
Όλα τα παραπάνω έργα μπορούν να βάλουν το νομό μας στον επενδυτικό χάρτη, να διεκδικήσουμε μερίδιο από τον τουρισμό και να καταστεί η περιοχή μας κέντροAgro-Logistics και όχι μόνο.
Σύντομα θα υπάρχει ένα σύγχρονο αεροδρόμιο στο Άκτιο με χιλιάδες αφίξεις κάθε χρόνο. Από τις αφίξεις αυτές πρέπει ο τόπος μας πρέπει να διεκδικήσει το μερίδιο που αξίζει και δικαιούται στον τουρισμό, τη σύγχρονη βιομηχανία της Ελλάδας.
Επίσης, υπάρχουν τεράστιες δυνατότητες στην πρωτογενή παραγωγή, είτε αφορά την γεωργία, είτε την κτηνοτροφία και κατά συνέπεια στον διατροφικό τομέα, για την ανάπτυξη μικρών και μεσαίων μεταποιητικών μονάδων ή μεγαλύτερων βιομηχανικών. 
Απαιτείται όμως η δημιουργία ΒΙΟ.ΠΑ στο Αγρίνιο και η οριοθέτηση των χρήσεων γης στο νομό μας, ώστε να αναπτυχθούν με τρόπο οργανωμένο και με σεβασμό στο περιβάλλον, μονάδες του πρωτογενούς και του δευτερογενούς τομέα που θα δημιουργήσουν όχι μόνο νέες θέσεις εργασίας, αλλά θα συμβάλουν ώστε η υπεραξία που θα δημιουργείται να παραμένει στον τόπο μας. Η Αιτωλοακαρνανία πρωταγωνιστεί στην παραγωγή ενέργειας και πρέπει να κερδίσει ανταποδοτικά οφέλη, αρκεί να τα διεκδικήσει αποτελεσματικά και δυναμικά. Με λίγα λόγια η Αιτωλοακαρνανία και οι άνθρωποί της μπορούν να ελπίζουν σε ένα καλύτερο αύριο. Σε περισσότερες και καλύτερες θέσεις εργασίας.»
























































































































Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.