Ροή Αναρτήσεων

Δήλωση υποψηφιότητας Δέσποινας Κάντζου για το Τοπικό Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Αστακού


Ονομάζομαι Δέσποινα Κάντζου του Γεωργιου, σύζυγος Δημητρίου Πλούμη. Γεννήθηκα το 1962 στο Αγρίνιο, όπου και μεγάλωσα. Μετακόμισα στον Αστακό το 1982 σαν υπάλληλος στην ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ απ' όπου και συνταξιοδοτήθηκα. 


Είμαι παντρεμένη με τον Δημήτριο Πλούμη του Αθανασίου και έχουμε δυο παιδιά. Την Αθανασία, πτυχιούχο Ραδιολόγο- Ακτινολόγο απόφοιτο του ΑΤΕΙ Αθηνών και τον Θανάση, πλοίαρχο του Εμπορικού Ναυτικού. 

Είμαι απόφοιτος ιδιωτικών σχολών λογιστικής, δακτυλογραφίας, στενογραφίας, υπολογιστών Η/Υ. 

Γνωρίζω Γαλλικά και Αγγλικά. 

Τα ενδιαφέροντά μου, πολλά και ποικίλα (ζωγραφική, αγιογραφία, πυρογραφία, ξυλογλυπτική, μουσική, κ.λ.π) 

Οι δραστηριότητες μου ακόμη πιο πολλές: 

- Είμαι ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Γυναικών Αστακού, και καθ' όλη τη διάρκεια της λειτουργίας του, ήμουν ενεργό μέλος του Δ.Σ., έχοντας διατελέσει όλες τις βαθμίδες (πρόεδρος, αντιπρόεδρος, γραμματέας, ταμίας) και αυτή τη στιγμή ως απλό μέλος, παραδίδοντας την σκυτάλη σε νέα το ίδιο αξιόλογα άτομα. 

- Ήμουν ιδρυτικό μέλος του Πολιτιστικού Λαογραφικού Συλλόγου Αστακού το 1998, ενός συλλόγου προπομπού του καθιερωμένου πλέον Αστακιώτικου Καρναβαλιού. 

- Ήμουν μέλος του Δ.Σ. των εκάστοτε συλλόγων γονέων και κηδεμόνων των Δημοτικού σχολείου, Γυμνασίου και Λυκείου. 

- Ήμουν εμπνευστής και μέλος της ερασιτεχνικής εκκλησιαστικής χορωδίας το 2003 , που συμμετείχαμε στην περιφορά του επιταφίου ως συνοδοί και χορωδοί και αργότερα το 2006 μιας χορωδίας που άφησε το στίγμα της στον Αστακό στο χώρο της εκκλησίας και όχι μόνο. 

Σε πολλά από τα δρώμενα που λαμβάνουν χώρα σήμερα στον Αστακό ήμουν πρωτεργάτης και νιώθω μεγάλη υπερηφάνεια γι' αυτό. 

Αγαπώ τον τόπο που ζω με την οικογένειά μου. 

Αποφάσισα λοιπόν να θέσω την υποψηφιότητα μου για το τοπικό συμβούλιο "ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ" που στηρίζει ο υποψήφιος Δήμαρχος κ.Ερωτόκριτος Γαλούνης. 

Είναι η πρώτη μου φορά που αποφάσισα να προχωρήσω σ' αυτό το βήμα. Έχω το χρόνο, την γνώση, την ωριμότητα, την διάθεση, το μεράκι. Πιστεύω ότι είμαι ένα άτομο που πραγματικά μπορώ να δουλέψω και να προσφέρω στον τόπο μου. Τώρα λοιπόν είναι η μεγάλη ευκαιρία να δείξουμε την δύναμη μας και να κάνουμε τον ΑΣΤΑΚΟ μας το "ΚΟΣΜΗΜΑ" της Αιτωλοακαρνανίας. 

ΔΙΕΚΔΙΚΩ λοιπόν την ψήφο σας για το τοπικό συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας ΑΣΤΑΚΟΥ. 

Με τιμη 

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΝΤΖΟΥ-ΠΛΟΥΜΗ 
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΠΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ 
ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.