Ροή Αναρτήσεων

Μήνυμα μεγάλης ΝΙΚΗΣ στα εγκαίνια του εκλογικού μας κέντρου στον Αστακό.


Αστακός 2.5.2019
 Δελτίο τύπου.

Βίντεο & φωτογραφίες: Βασ. Πολύζος
Χρ. Μπόνης, Τζ. Παπαδημητρίου.

Πραγματοποιήθηκαν την Δευτέρα 29 Απριλίου τα εγκαίνια του εκλογικού μας κέντρου στο Αστακό, τα οποία με την αυθόρμητη προσέλευση των πολιτών, εξελίχτηκαν σε μία μεγαλειώδη και ανεπανάληπτη συγκέντρωση, όπου οι πολίτες εξέφρασαν την εμπιστοσύνη και τη στήριξη τους στο πρόσωπο του γιατρού Γιάννη Τριανταφυλλάκη και στο συνδυασμό του «ΞΗΡΟΜΕΡΟ. Δύναμη ελπίδας. Ανατροπή τώρα», να προχωρήσει αναλαμβάνοντας την διοίκηση του Δήμου Ξηρομέρου και να τα αλλάξει όλα. 
Η συγκέντρωση θύμισε κάτι από τις παλιές συγκεντρώσεις, όπου υπήρχε μεγάλη συμμετοχή, παλμός, πάθος και ελπίδα να ακούσει ο κόσμος θετικές προτάσεις, λύσεις και εναλλακτικές που θα βγάλουν τον Δήμο Ξηρομέρου από το σημερινό τραγικό αδιέξοδο, που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα όλων των πολιτών του Ξηρομέρου.
Τον αυριανό Δήμαρχο Ξηρομέρου κ. Γιάννη Τριανταφυλλάκη, προλόγισε ο κ. Πάνος Χολής, ο οποίος πραγματικά ξεσήκωσε τους πολίτες με την μεστή και γεμάτο πάθος σύντομη ομιλία του, λέγοντας πράγματα αυτονόητα, που δυστυχώς για το τόπο μας κατάντησαν να είναι ζητούμενα και ποθούμενα.
Κατόπιν το λόγο πήρε ο αυριανός Δήμαρχος Γιάννης Τριανταφυλλάκης, ο οποίος σε ένα μικρό μέρος της ομιλίας - χαιρετισμό του, άσκησε σκληρή κριτική στα έργα και στις ημέρες της σημερινής δημοτικής αρχής και σε ένα μεγάλο μέρος της έδωσε την θετική ατζέντα των προτάσεων του για να βγει ο Δήμος από το σημερινό τέλμα και να προχωρήσει μπροστά.




Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.