Ροή Αναρτήσεων

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ : Υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος στην Κοινότητα Μαχαιρά

Αγαπητοί συγχωριανοί,
Το χωριό μας τα τελευταία χρόνια δεν έχει κάνει τα ανάλογα βήματα που του αξίζουν, ενώ έχει συγκριτικά πλεονεκτήματα σε σχέση με άλλα χωριά του Δήμου μας. Η εικόνα αυτή του χωριού μας με στεναχωρεί και αισθάνομαι πως δεν έχω δικαίωμα ούτε να σιωπήσω, ούτε να αποστασιοποιηθώ.

Μετά από ώριμη σκέψη και συζήτηση με τους συγχωριανούς, πήρα την πρωτοβουλία να ηγηθώ μιας νέας κίνησης με αξιόλογους Μαχαιριώτες, προκειμένου όλοι μαζί να βγάλουμε το Μαχαιρά από την αδράνεια και το μαρασμό. Στην προσπάθειά μου αυτή βρήκα συμπαραστάτες πολλούς συγχωριανούς με την ίδια αγωνία με μένα για την τύχη του χωριού μας και την επίλυση των προβλημάτων που χρονίζουν και ιδιαίτερα αυτά της καθημερινότητας.
Απευθύνομαι σε όλους τους Μαχαιριώτες, ντόπιους και ετεροδημότες, και τους καλώ να συμπορευτούν με τον συνδυασμό μας «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΑ ΜΑΣ». Αισθάνομαι έτοιμος να βοηθήσω στο μέτρο του δυνατού, με εμπειρία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και γνώση των προβλημάτων του χωριού, πάντα σε συνεργασία με τις όμορες Κοινότητες και άλλους φορείς της περιοχής, όπως είναι ο νεοσύστατος Πολιτιστικός Σύλλογος Μαχαιριωτών.
Όλοι μαζί για το καλό του χωριού μας!


ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ
Υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος
στην Κοινότητα Μαχαιρά

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.