Ροή Αναρτήσεων

Ολοκληρώθηκε το 3on3 basketball tournament Beyond your Limits- Anniversary X στον Αστακό!!!

Το 3onBeyond your LimitsAnniversary X του Αστακούμαςέφτασεστο τέλος του και κατά γενική ομολογία στέφθηκε με πλήρη επιτυχία. Τώρα είναι η στιγμή που κοιτάμε πίσω, στο τι έμεινε από αυτό το τουρνουά και δεν μπορούμε παρά να είμαστε συγκινημένοι και περήφανοι. Στιγμές έντασης, αγωνίας, χαράς αλλά και λύπης με κάθε τρίποντο που έμπαινε, κάθε λει απ που χανόταν, κάθε πρόκριση και κάθε αποκλεισμό. Τα χαμόγελα των θεατών και η έκπληξή τους σε κάθε εντυπωσιακή φάση αλλά και το πάθος που επέδειξαν όλες οι ομάδες ανεξαιρέτως είναι αναμφίβολα η μεγαλύτερη μας ανταμοιβή.


Είχαμε ανακοινώσει εξαρχής οτι φέτος γιορτάζουμε τα 10 χρόνια ζωής του μπασκετικού θεσμού της τοπικής κοινωνίας του Αστακού αλλά και των γύρω περιοχών. Έτσι ήταν υποχρέωσή μας να σας ανταποδώσουμε όλη την αγάπη που έχετε προσφέρει επί σειρά ετών, εξελίσσοντας το Beyond your Limits. Κάναμε ουσιαστικά αυτό που το όνομα της διοργάνωσης ωθεί παίκτες και κοινό να κάνουν.
Έτσι και έγινε. Κόπος και μεράκι από ειλικρινά ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ανθρώπους, παρείχαν τα μέσα ώστε να μπορεί να εξυπηρετηθεί ένα σύνολο 16 ομάδων. Πριν περάσουμε στο τι συνέβη το μαγικό τριήμερο 8-9-10 Αυγούστου και για να είμαστε δίκαιοι πρέπει να κάνουμε μια αναφορά στους χορηγούς της διοργάνωσης που δέχτηκαν να την αγκαλιάσουν με μεγάλη προθυμία, παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες που όλοι βιώνουμε.
Στις 2 παρακάτω φώτο μπορείτε να δείτε όλους τους χορηγούς μας τους οποίους ευχαριστούμε έναν έναν για την καλή διάθεση και την προσφορά τους. 


Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.