Ροή Αναρτήσεων

Το Βασιλόπουλο πρωτοπορεί. Ο πρόεδρος τολμά !!! Ανοίγονται δρόμοι!!! Η κοινωνία βγαίνει από την απομόνωση .-Αυτό που συμβαίνει τους τελευταίους δύο μήνες στο χωριό μας είναι κάτι που κανείς δεν περίμενε να συμβεί ή τουλάχιστον να συμβεί τόσο γρήγορα. Ο νέος πρόεδρος του χωριού μας Πάνος Πετρονικολός αποδεικνύει με τις πρώτες του κινήσεις ότι ήρθε για να μείνει η τουλάχιστον στην δική του θητεία, το χωριό να αλλάξει όψη να πρωταγωνιστήσει στο δήμο προς όφελος των ίδιων των κατοίκων και της καθημερινότητάς τους.

Μετά το άνοιγμα των δρόμων στα χωράφια και την εύκολη πρόσβαση των συγχωριανών μας στις ιδιοκτησίες τους, οι συγχωριανοί, φαίνεται, ότι καταλαβαίνουν το πνεύμα και την αποφασιστικότητα του προέδρου και βοηθούν στην κατεύθυνση που ο ίδιος ο πρόεδρος χάραξε: δρόμοι ανοιχτοί, δρόμοι καθαροί κανένα εμπόδιο στην εύρυθμη λειτουργία του χωριού και την καλυτέρευση των συνθηκών διαβίωσης των κατοίκων.
Ο πρόεδρος και το κοινοτικό συμβούλιο αποφάσισαν να προχωρήσουν στην διάνοιξη δρόμου μέσα στο χωριό.
Πρόκειται για τη συνέχεια του δρόμου που τερμάτιζε στο σπίτι του Ευστάθιου Κουγγελη που παρέμεινε κλειστός μέχρι το γεφύρι της εκκλησίας. Το σημείο αυτό παρέμεινε κλειστό πάνω από 50 χρόνια και κανείς δεν είχε τολμήσει η δεν κατόρθωσε να προχωρήσει στην διάνοιξη του.
Σήμερα το πρωί το μηχάνημα παρουσία του προέδρου και συγχωριανών έπιασε δουλειά και σε λίγες ώρες ένας νέος δρόμος θα δοθεί στην κυκλοφορία μέσα στο χωριό.
Ειναι λογικό αυτή η πρωτοβουλία του προέδρου όχι μόνο να επαινεθεί αλλά και να στηριχθεί από όλους μας γιατί πρόκειται πραγματικά για το συμφέρον όλων των συγχωριανών. Οι δρόμοι ενώνουν, οι δρόμοι μας βγάζουν από την απομόνωση. Το χωριό μας και οι συγχωριανοί μας δεν έχουν ανάγκη από απομόνωση έχουν ανάγκη από επικοινωνία, αγάπη, Ομόνοια και συνεργασία και αυτό το απέδειξαν με τη στάση τους στη διάνοιξη των δρόμων. Κανείς δεν έφερε τη παραμικρή αντίδραση κανείς δεν δυσανασχέτησε. Οι συγχωριανοί βλέπουν κάτι καλό να γίνετε και το επικροτούν ,ο πρόεδρος τους έχει συμμάχους στο σχέδιο του για ένα Βασιλόπουλο του μέλλοντος. Μας δείχνουν με τη στάση τους, οι συγχωριανοί μας, ότι πάντα ήταν οπαδοί του κοινού καλού και όχι του ατομικού.
Ο πρόεδρος Πάνος Πετρονικολός αποδεικνύει μέχρι σήμερα ότι ό,τι λέει το εννοεί και ήρθε να βάλει τη δική του σφραγίδα στην ιστορία του χωριού. Προς το παρόν τα καταφέρνει. Χρόνια προβλήματα δεκαετιών βρίσκουν την λύση τους μέσα σε δύο μήνες. Ήταν τόσο απλό που δεν μπορεί να γίνει πιστευτό και όμως οι δρόμοι άνοιξαν!!! Συγχαρητήρια στον πρόεδρο το κοινοτικό συμβούλιο και στους αγαπητούς μας συγχωριανούς που μπροστά στο κοινό συμφέρον και στο μικρό ατομικό ιδιοκτησιακό συμφέρον επέλεξαν να ταχθούν με το συμφέρον των συγχωριανών και του χωριού
θερμά συγχαρητήρια σε όλους.

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.