Ροή Αναρτήσεων

Καιρός: Έκλεισαν δρόμοι, βούλιαξαν αυτοκίνητα και πλημμύρισαν σπίτια στο Μεσολόγγι – Οι εικόνες της κακοκαιρίας [pics]

Η επιδείνωση του καιρού έγινε ιδιαίτερα αισθητή και στη Δυτική Ελλάδα. Στο Μεσολόγγι λίγα λεπτά βροχής, ήταν αρκετά για να εμφανιστούν τα πρώτα προβλήματα

Η κακοκαιρία που αρχικά έγινε αισθητή στην Κέρκυρα και τα υπόλοιπα νησιά του Ιονίου, «χτύπησε» στη συνέχεια και τη Δυτική Ελλάδα. Στο Μεσολόγγι πολλά προβλήματα έχουν προκληθεί στο Λεσίνι και το Νεοχώρι.
Λίγα λεπτά μετά την καταρρακτώδη βροχή, η Πυροσβεστική άρχισε να δέχεται κλήσεις από ιδιοκτήτες σπιτιών και καταστημάτων που είχαν πλημμυρίσει. Πολλοί δρόμοι ήταν απροσπέλαστοι.
Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, οι εργασίες για την αποχέτευση που εκτελούνται στο Νεοχώρι ήταν η αφορμή να ανοίξει ο δρόμος κοντά στην εκκλησιά του Αγίου Ιωάννη και ένα αυτοκίνητο να πέσει μέσα στην τρύπα που άνοιξε.
Μιλώντας στο newsit.gr ο δήμαρχος Μεσολογγίου, Κωνσταντίνος Λύρος είπε: «Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα σε όλον τον Δήμο. Υπάρχουν ζημιές. Έχουμε προβλήματα σε όλη την περιοχή. Είναι πολύ ισχυρή η βροχόπτωση. Δεν έχουμε ακόμη καταγράψει την εικόνα. Το νερό έχει μπει σε σπίτια, έχουν παρασυρθεί αυτοκίνητα». 

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.