Ροή Αναρτήσεων

Σκάφος Αντίρριο: Εντοπίστηκε νεκρός ο ένας από τους δύο – Εικόνες που κόβουν την ανάσα-Βίντεο- δηλώσεις.

Βίντεο εικόνες που κόβουν την ανάσα – Δηλώσεις Φαρμάκη και του προέδρου της κοινότητας Αντιρρίου.

ΝΕΟΤΕΡΑ
Το σκάφος βούλιαξε την ώρα που στην περιοχή έπνεαν ισχυροί άνεμοι 7-8 μποφόρ σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες στο σκάφος επέβαιναν δύο Γάλλοι/
Στο σημείο όπου έλαβε χώρα το συμβάν είναι σε εξέλιξη επιχείρηση Λιμενικού και Πυροσβεστικής και της αστυνομίας με τον Περιφερειάρχη κ. Γεωργακόπουλο να συμμετέχει στις έρευνες.
Οι καιρικές συνθήκες δυσκόλευαν το έργο των ανδρών του λιμενικού σώματος και της πυροσβεστικής για να ανασύρουν την σωρό του ενός άνδρα πολυ κοντά στο σκάφος. Όσον αφορά για το άλλο άτομο που επέβαινε δεν έχει εντοπιστεί ακόμα με αποτέλεσμα οι έρευνες να συνεχίζονται.
Επίσκεψη στο σημείο έκανε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Φαρμάκης και ο δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Γκίζας όπου ενημερώθηκαν για το τραγικό ατύχημα.Παρών από την πρώτη στιγμή ηταν και ο πρόεδρος της κοινότητας Αντιρρίου κ. Παπαδόπουλος
Πληροφορίες αναφέρουν ότι το σκάφος είχε δέσει στην περριοχή της Μακύνειας και λόγω των καιρικών συνθηκών επιχείρησε να φτάσει σε ασφαλές σημείο με προορισμό την Ναύπακτο χωρίς ωστόσο αυτό να επιβεβαιώνεται. Λίγο μετά της 8 το βράδυ έδωσε sos και στην συνέχεια άρχισε η επιχείρηση για να εντοπιστούν τα δύο άτομα.
Σε λίγο περισσότερα.
Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.