Ροή Αναρτήσεων

Ελευθέριος Μάντζαρης δίνει απαντήσεις στον Κώστα Γεωργούλα.


Διάβασα  την ανάρτηση του xiromeritis σχετικά με τις δυο αναθέσεις που έκανε η κοινωφελής και δε μπορώ να καταλάβω τι επιδιώκει ο κ.Γεωργούλας.
Έγιναν πράγματι δύο αναθεσεις,μία για τα καύσιμα των αυτοκινήτων  και μία  για τεχνικό ασφαλείας της επιχείρησης.

Η προκήρυξη για τα καύσιμα έγινε από τον κ Γεωργούλα και η σύμβαση υπεγράφη από μένα.Η συνεργασία μας ήταν άψογη και το μόνο που θεώρησα σκόπιμο να κάνω ήταν να ενημερώσω τους ιδιοκτήτες πρατηρίων της περιοχής του Αστακού ότι διεξάγεται διαγωνισμός για να προσκομίσουν προσφορές.Στην κοινωφελή έφτασαν δυο προτάσεις.Η δεύτερη ήταν πιο συμφέρουσα επειδή όμως δε συνοδευόταν από ενημερότητες,κατακυρώθηκε η πρώτη πρόταση που ήταν πλήρης και η οποία είχε κατατεθεί από τον προηγούμενο προμηθευτή.
Και λοιπόν;Αν η προσφορά που ήταν καλύτερη συνοδευόταν από ενημερότητες θα άλλαζε κάτι;Για καύσιμα μιλάμε.Το κερδος είναι ελάχιστο και ευτυχώς που υπάρχουν και αυτοί παλιοί και νέοι και μας φέρνουν προσφορές..
  Η δεύτερη ανάθεση που αφορούσε τον τεχνικό ασφαλείας της επιχείρησης διενεργήθηκε από τη νέα διοίκηση.Το αίτημα αναρτήθηκε στο σάιτ της επιχείρησης,ειδοποιήθηκαν κάποιοι τεχνικοί ασφαλείας,ανάμεσα σ´αυτούς και ο τεχνικός που είχε υπογράψει τον προηγούμενο χρόνο και έφθασαν στην επιχείρηση δυο προσφορές πλήρεις και οι δύο.
Η ανάθεση κατακυρώθηκε στην πιο συμφέρουσα πρόταση,στο ύψος των 930 ευρώ.
Η διαφορά που ψάχνει και δε βρίσκει ο κ.Γεωργούλας είναι ότι περισυ είχε ανατεθεί στον ίδιο προς 2.900 ευρώ,ενώ φέτος προς 930 ευρώ.
Η διαφορά είναι εμφανής και ίσως κάποιοι άλλοι θα πρέπει να μας απαντήσουν τώρα,που οφείλεται αυτή η διαφορά των προσφορών από περισυ με φέτος.
Σε κάθε περίπτωση η επιχείρηση βγήκε ωφελημένη 1.970 ευρώ.
Η διαδικασία αυτή,συν την ανάρτηση της πρόσκλησης στα blogs,θα τηρείται στο εξής για όλες τις αναθέσεις που προβλέπονται για τη λειτουργία της Κοινωφελούς.
ΥΓ1.Δεν αναφέρω ονόματα και ούτε πρόκειται να ξαναεμπλακώ σε συζήτηση για παλιούς και νέους προμηθευτές,γιατί δε χρωστάνε τίποτε επαγγελματίες,να βλέπουν τα ονόματά τους κρεμασμένα στα μανταλάκια στα καλά καθούμενα.
ΥΓ2.Υπάρχουν κάποια προβλήματα στη λειτουργία της κοινωφελούς,γνωστά στους παρεπιδημούντες την Ιερουσαλήμ,οφειλόμενα στην έλλειψη γραμματειακής υποστήριξης.
ΥΓ3.Να ευχαριστήσω την εργαζόμενη στα ΚΔΑΠ Αστακού για τη σημαντική βοήθεια που μας παρέχει,καθώς και τους λογιστές της επιχείρησης που έχουν χάσει τον ύπνο τους,στην προσπάθεια τους να λειτουργήσει η επιχείρηση,το προσωπικό του ΒΣΣ που αγόγγυστα επαναλειτούργησε τη δομή της Αλυζίας,το προσωπικό των ΚΔΑΠ για την υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών και τέλος το ΔΣ της επιχείρησης για το ενδιαφέρον και τη διάθεση για προσφορά.
ΥΓ4.Θεωρώ την Κοινωφελή ως το πιο υγιές οικονομικά κομμάτι  του Δ.Ξηρομέρου,παρά τα προβλήματα της και θα προσπαθήσω μαζί με το Συμβούλιο έτσι  να παραμείνει και να παει ακόμα καλύτερα.
ΥΓ4.Δεν επιδιώκω να εμπλακεί η επιχείρηση στον κυκεώνα μιας στείρας αντιπαράθεσης,χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν αντέχουμε  και δε θέλουμε την κριτική και τις προτάσεις και χωρις επίσης  να σημαίνει ότι δε θα απαντάμε όταν πρέπει.Τα λάθη μας έχουμε το σθένος να τα αναγνωρίζουμε και τα όποια καλά κάνουμε, θα φανούν από μόνα τους.

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.