Ροή Αναρτήσεων

Συσσωρευμένα χρέη των Σχολείων Πρωτοβάθμιας 100.800 € προς ΟΤΕ και ΔΕΗ από την προηγούμενη διοίκηση του Δήμου Ξηρομέρου.



Στο Δημοτικό Συμβούλιο που έγινε την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου, ο Πρόεδρος της ''Σχολικής Επιτροπής Σχολείων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ξηρομέρου'',
δημοτικός σύμβουλος κ. Κώστας Μπαμπούρης, ενημέρωσε το σώμα για τα υπέρογκα χρέη που παρέλαβε για τα Σχολεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, τα οποία είναι 75.800 € προς τον ΟΤΕ και 25.000 € προς την ΔΕΗ.
Η κατάσταση είναι πάρα πολύ δύσκολη με αυτά τα χρέη, ένα δυσεπίλυτο πρόβλημα όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μπαμπούρης, μιας και στο Ταμείο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής αυτά τα χρήματα δεν υπάρχουν.
Το δικό μας επώνυμο σχόλιο συνίσταται στο εξής απλό ερώτημα: Γιατί η προηγούμενη διοίκηση δεν πλήρωνε τον ΟΤΕ και την ΔΕΗ τόσο καιρό με αποτέλεσμα να συσσωρευτούν τόσο μεγάλα χρέη; Χρήμα πολύ υπήρξε απ' ότι δείχνουν οι πάνω από 6 εκατομμύρια ευρώ απ' ευθείας αναθέσεις που είχαμε. Για να συμβεί αυτή η μεγάλη άθροιση χρεών, πάει να πει ότι κάποιοι αδιαφορούσαν πολύ καιρό και έτσι εξηγούνται αυτά τα πολύ μεγάλα ποσά.
Όποιος θέλει από την τέως δημοτική αρχή ας απαντήσει και να φιλοξενήσουμε την γνώμη του. Στο επίμαχο Δημοτικό Συμβούλιο πάντως, δεν βρέθηκε κανείς θαρραλέος από την τέως δημοτική αρχή να ζητήσει τον λόγο και να απαντήσει επί του προκειμένου, όλοι προτίμησαν την σιωπή

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.