Ροή Αναρτήσεων

Τους αθλητές και τον Δάσκαλο του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ Βράβευσε ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης

Τους αθλητές και τον Δάσκαλο του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ Γιώργο Μαρίνο Βράβευσε ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης απονέμοντας τους τιμητικές πλακέτες. Για την πρόσφατη επιτυχία τους  στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ.



Ιδιαίτερη τιμή σήμερα Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019 για τον σύλλογο μας ή πρόσκληση του του ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΑΚΗ ΙΩΑΝΝΗ στο γραφείο του...
Ο κύριος Δήμαρχος έδωσε τα συγχαρητήρια του για την πορεία του συλλόγου και απένειμε τιμητικές πλακέτες στους συμμετέχοντες στην πρόσφατη επιτυχία μας στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ..
Ως πρώην Αθλητής και πρωταθλητής ο ίδιος, στο Άθλημα της πυγμαχίας, έδωσε χρήσιμες συμβουλές για τον δρόμο που πρέπει να ακολουθεί όποιος έχει υψηλούς στόχους στον αθλητισμό,και δήλωσε συμπαραστάτης στην προσπάθεια που καταβάλουν τα παιδιά ευχαριστώντας τα γιατί μέσω των δράσεων και των επιτυχιών προβάλουν την πόλη σε όλη την Ελλάδα...
Κύριε Δήμαρχε σας ευχαριστούμε πολύ που μας τιμήσατε.

Μας δώσατε ελπίδα και δύναμη να συνεχίσουμε την πορεία μας για την επίτευξη του σκοπού μας που δεν είναι άλλος από την γενικότερη πρόοδο των παιδιών, την ολοκλήρωση του χαρακτήρα τους μέσω του αθλήματος που υπηρετουμε, και φυσικά την προβολή του τόπου μας..
ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΑΣ... ΚΑΛΗ  ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ...


Γιώργος Μαρίνος 










Share :

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.