Ροή Αναρτήσεων

Κώστας Γεωργούλας προς mytikas press Έχουν όλοι δικαίωμα στο όνειρο.


Διαβάζοντας την ανάρτηση σας mytikas press για την συντήρηση κλιματιστικών των ΚΔΑΠ στην οποία το αγαπητό μπλογκ σας καλεί όλους τους πολίτες να δουν τη διαφορά με την νέα δημοτική αρχή ,
αφήνοντας υπονοούμενα ότι κατασπαταλήθηκε δημόσιο χρήμα στη συγκεκριμένη ανάθεση.
Θέτω τα εξής ερωτήματα: Πώς μπορεί η τιμή να είναι ίδια για συντήρηση 10 κλιματιστικών με μια εντελώς διαφορετική ανάθεση που αφορά και συντήρηση και μεταφορά κλιματιστικού και εγκατάσταση σε νέο κτίριο... Εκ των πραγμάτων πρόκειται για 2 διαφορετικά πράγματα. Συμπέρασμα, συγκρίνεις ανόμοια πράγματα αγαπητό μπλογκ. Δεύτερο ερώτημα στην τιμή της συντήρησης περιλαμβάνεται και το πιστοποιητικό που εκδίδει ο εκάστοτε συντηρητής? Ανάλογο των απεντομόσεων , της πυρασφάλειας κλπ? Ενημερωτικά, όλες οι προσκλήσεις ήταν αναρτημένες στον πίνακα ανακοινώσεων της Κοινωφελής επιχείρησης και διατίθενται και στο αρχείο της.
Η κοινωφελής επιχείρηση δεν διέθετε ιστοσελίδα για δημόσια ανάρτηση ,την οποία εγώ ο ίδιος φρόντισα να φτιάξω και παρατηρώ ότι ακόμα παραμένει μ εμένα ως πρόεδρο..αφού η νέα αρχή δεν φρόντισε να την αλλάξει. Δεν της ρίχνω άδικο γιατί όπως και εγώ δεν διαθέτει το ανάλογο προσωπικό. Ακόμα ότι αφορά σε ανάθεση πάνω από 1000 ευρώ είναι αναρτημένο και στο Κημδης το επίσημο σάιτ του υπουργείου που είναι δημόσιο και έχει φτιαχτεί για το σκοπό της διαφάνειας. Δεν απέκρυψα τίποτα... Εσείς τώρα σαν μπλογκ αν αποτελείτε το επίσημο γραφείο τύπου του Δήμου και των νομικών προσώπων να μας το πείτε.
Κακώς δεν εκδηλώσατε ενδιαφέρον και επί προηγούμενης αρχής να μας αναρτάτε εσείς τις προσκλήσεις γιατί δεν είχαμε το ανάλογο προσωπικό.
Η μήπως λειτουργείτε εθελοντικά κατά περίπτωση? Τέλος όσες πλήρεις προσφορές ήρθαν στην κοινωφελή αξιολογήθηκαν νόμιμα όλα τα χρόνια, χωρίς εξαίρεση. Αν εσείς θέλετε να φαντάζεστε άλλα συνεχίστε να τα φαντάζεστε . Έχουν όλοι δικαίωμα στο όνειρο.

Πρώην πρόεδρος 
Κοινωφελούς επιχείρησης Δήμου Ξηρομέρου
Δημοτικός Σύμβουλος

1 σχόλιο:

mytikaspress είπε...

Κύριε Γεωργούλα εγώ αναφέρθηκα σε κάτι συγκεκριμένο με αριθμούς και συγκεκριμένα επίσημα έγγραφα. Οι αριθμοί είναι γυμνοί και ξεγυμνώνουν από επιχειρήματα και δεν έχω να πω επιπλέον, ας κρίνουν οι πολίτες.
http://mytikaspress.blogspot.com/2019/12/3180-10.html?m=1
Γνωστοποίηση - πρόσκληση, για απ ευθείας ανάθεση στο σαιτ του Δήμου ή οπουδήποτε αλλλού δεν έγινε ΠΟΤΕ. Άρα δεν λέτε αλήθεια.

Υ.Γ. Σε άνανδρους ανώνυμους κουκουλοφόρους σχολιαστές, που σε μία προηγούμενη ζωή θα ήταν σαν αυτούς που έδιναν τους αγωνιστές πατριώτες στην Κατοχή, δεν επέτρεψα ποτέ στο blog που εγώ επώνυμα διαχειρίζομαι, να κάνουν προσωπική, προσβλητική κλπ επίθεση προς ΚΑΝΕΝΑΝ.

Καλημέρα σας κύριε Γεωργούλα
Καλή Κυριακή
Τα υπόλοιπα σας τα έστειλα συστημένα

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.