Ροή Αναρτήσεων

Προϋπολογισμός και Τεχνικό Πρόγραμμα από Φεβρουάριο.


Τον δεύτερο μήνα του έτους φαίνεται ότι θα αποκτήσει ο Δήμος Ξηρομέρου Προϋπολογισμό και Τεχνικό Πρόγραμμα για το 2020. Ενδεικτικό των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η νέα δημοτική αρχή του Γιάννη Τριανταφυλλάκη, που αναλαμβάνοντας τα καθήκοντά της ανέλαβε και την «καυτή πατάτα» της οικονομικής δυσπραγίας.
Είναι χαρακτηριστικό ότι τη ερχόμενη Τετάρτη 29 Ιανουαρίου, θα συνεδριάσει η Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης προκειμένου να γνωμοδοτήσει επί του προσχεδίου του Τεχνικού Προγράμματος και του Προϋπολογισμού για το 2020.
Η στήλη πρόσφατα αναφέρθηκε στις επαφές που είχε ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης στο Υπουργείο Εσωτερικών, προκειμένου να λύσει το δυσεπίλυτο γρίφο του Προϋπολογισμού και να λάβει οδηγίες, ώστε να αποφευχθεί η κατάρρευση του Δήμου και το μνημόνιο.
Οι κινήσεις που έχουν γίνει από τη δημοτική αρχή φαίνεται πως αποδίδουν, τουλάχιστον στο βαθμό που θα αποτραπούν τα χειρότερα. Τα οικονομικά του Δήμου Ξηρομέρου εξάλλου, θα απαιτήσουν αρκετό καιρό για να στρώσουν.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ !!! ΜΕΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΓΑΛΟΥΝΗ

Ανώνυμος είπε...

Από τι καταλαβαίνετε πάμε σε μνημόνιο !!!!

Ανώνυμος είπε...

Γιατρέ άσε τα Facebook και τις ζεμπεκιες και πιάσε δουλειάαααααα....

Ανώνυμος είπε...

Μωρε και συνάντηση με τον Χάρρυ πότερ να έχει, δεν θα λυθούν τα θέματα δια μαγείας εάν δεν δουλέψει, το νου του το έχει στις βόλτες και στα χαιλίκια.

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.