Ροή Αναρτήσεων

Παναγιώτης Στάικος: Κύριε Πρόεδρε της Χρυσοβίτσας λυπάμαι αλλά δεν λέτε την αλήθεια .!!!






Ο κάτοικος   από τα Αγράμπελα είναι ένας έντιμος ,ήσυχος και φερέγγυος άνθρωπος ,που ονομάζεται Φέρρας Ξενοφώντας και σήμερα το πρωί παρουσία (3) τριών  μαρτύρων  μου είπε ,
πως όταν έπινε τον καφέ του μπροστά στο καφενείο  Σάββα στην πλατεία , όπου ερχόταν μπόχα  απευθύνθηκε προς εσάς  λέγοντάς σας( δεν μου διευκρίνισε αν ήταν σήμερα ή προηγούμενη ήμερα)   : γιατί υπάρχει αυτή η απαράδεκτη κατάσταση  και εσείς του απαντήσατε , γιατί λένε πως  δεν έχουν χρήματα .
Μην εκτίθεστε άλλο λοιπόν .!!!
Όσο  για την κατάσταση που επικρατούσε τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς έχω ιδία αντίληψη    και φωτογραφικό υλικό , το οποίο μπορώ να σας θυμίσω .!!!
Θα παρακαλέσω όμως και το αγαπητό Blog  να αναρτήσει αυτό που έστειλε το γραφείο τύπου , στο οποίο φαίνεται ολοκάθαρα , πως εκεί που ήταν ο κάδος στο Καραϊσκάκη γεμάτος ,πήγαν και απλά τον ψευτοάδειασαν και απέξω τα σκουπίδια είναι σωρός .!!!
Μην εκτίθεστε λοιπόν στην προσπάθειά σας να καλύψετε τις ανεπάρκειες άλλων .!!
Δείτε αν θέλετε και σημερινές εικόνες από Μαχαιρά , Βασιλόπουλο Καραϊσκάκη, το μεσημέρι με την συννεφιά ,όταν επέστρεφα από μια κηδεία στην Μπαμπίνη .
Με εκτίμηση
Παναγιώτης Σταικος  
Αστακός 26/2/2020





5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κέρνα πόνο Στάικο .μην μασάς σε απειλές και αυτόκλητους υποστηρικτές του ανύπαρκτου Τριανταφυλλάκη .
Καλά ο κύριος Φέρρας δεν είναι πεθερός του κυρίου Τάγκα .
Θα μας τρελάνουν εντελώς .
Ρε πάρτε το χαμπάρι ο Σταικος είναι πολύ σκληρό καρύδι για να του κλείσετε το στόμα εσείς .

Ανώνυμος είπε...

ΤΖΕΝΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΗΣ ΜΕ ΣΚΟΥΠΕΣ ΝΥΧΤΙΑΤΙΚΑ ΚΑΝΑΝΕ ΓΥΑΛΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕ ΜΟΥΣΙ ΚΟΥΒΑΛΟΥΣΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΕΤΑ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΕΒΓΑΛΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.
ΓΕΛΑΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ .
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ

Ανώνυμος είπε...

Ο Πρόεδρος και η Τζενη και ο Αρουκ ολη την νύχτα καθάριζαν την πλατεία!!!!

Ανώνυμος είπε...

απο πανω το επωνυμο κειμενο και απο κατω ο ανωνυμος σχολιασμος . το προσωπο το ιδιο . μα ποσο εμονη και κακια απο τις εκλογες και μετα εχει?

Ανώνυμος είπε...

7:13 μ.μ δείχνεις σπουδαίες μαντικές ικανότητες . Ο πόνος και η απελπισία σου μεγάλη .
Δεν μπορούν να σε καλύψουν πια από την διαπόμπευση ούτε ο Σούλας ο ινστρούχτορας σου ,αλλά ούτε το Αντικειμενικότατο Ξηρομερο ,που δεν κρατάει ούτε τα προσχήματα ,όπως του έγραψε κάποιος ,πάντως όχι εγώ .
Για τον δεύτερο δεν ξέρω ποιος είναι ούτε και με ενδιαφέρει ,αλλά επειδή έπιασες όχι άμεσα ,αλλά έμμεσα το όνομα μου λέγοντας για τον πρώτο .
Ο πρώτος έχει τα αρχ@@@@@α και όταν θέλει να πει κάτι το λέει με την υπογραφή του .!!!
Κατάλαβες ψηλέ και δυστυχισμένε που απόψε ήσουν αξιολύπητος .Λιγη κόκα θα δε βοηθούσε ,αφού ξύστηκες στου τσοπάνη την αγκαλίτσα που είπε κάποιος άλλος σε κάτι άλλους φίλους σου .!!!!
Παναγιώτης Σταικος ο τρομοκράτης των εργολάβων και όχι μόνο .!!!!

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.