Ροή Αναρτήσεων

Σύλλογος Αιτ/νων εργαζόμενων στα ΜΜΕ: Κοπή πίτας - νέο Διοικητικό Συμβούλιο
Σε μια δυστυχώς φτωχή συγκέντρωση από άποψη συμμέτοχων , ο σύλλογος Αιτολοακαρνάνων εργαζομένων στα ΜΜΕ έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα στα γραφεία της ΠΑΝ.ΣΥ. Η προσέλευση ήταν δυστυχώς πολύ μικρή εν συγκρίσει και με τους εγγεγραμμένους κάτι που είναι ιδιαίτερα λυπηρό. 
Πιθανόν η αδράνεια που ήταν εμφανής στα προηγούμενα  δυο χρόνια ίσως ήταν η αίτια και αφορμή να μην δώσουν όλοι οι συνάδελφοι την βαρύτητα που έπρεπε και να μην παραστούν στην σημερινή τελετή.
Πάντως έστω και με τους ελάχιστους που παρευρέθηκαν  η διαδικασία του εθίμου της κοπής διεξήχθη κανονικά. Πριν από την κοπή ο πρόεδρος του Δ.,Σ Πάνος Σόμπολος έκανε μια μικρή αναφορά των πεπραγμένων της προηγούμενης θητείας του και στην συνέχεια προχώρησε στην διαδικασία της εκλογής νέου Δ.Σ
Μετά και τις ομόφωνες αποφάσεις  το νέο  Δ,Σ  είναι  το εξής:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ           Πάνος Σομπολος
Α/ΠΡΟΕΔΡΟΣ      Κώστας Τσιακανικας
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ     Κική Παππα
ΤΑΜΙΑΣ                  Κώστας Τσικαλος
ΜΕΛΗ      Γιάννης Μακρυγιαννης - Βασίλης Σκουρης - Χρήστος Μποκας - Θόδωρος Ζαρμακοπουπης
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ  
Κωστής Σπύρου, Δώρα Παπαγεωργιου

Επίσης ορίστηκε θέση έξτρα του Δ.Σ σαν υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων  και την κατέλαβε η Δημοσιογράφος Κέλυ Φαναριώτη
Μετά την εκλογή  του Δ.Σ ο νυν Πρόεδρος Π. Σομπολος πρότεινε δράσεις για την επόμενη θητεία του νέου Δ.Σ με κυρίαρχο γεγονός την διοργάνωση ενός μεγάλου Συμποσίου(η συνεδρίου αν θέλετε)  στην Αιτωλοακαρνανία για τα περιφερειακά ΜΜΕ, κάτι που έγινε ομόφωνα δεκτό και εξουσιοδοτήθηκε το Δ.,Σ να έρθει σε επαφή με περιφερειακά ΜΜΕ και φορείς για την οριστική ημερομηνία της εκδήλωσης.
 
Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.