Ροή Αναρτήσεων

Κοπή πίτας στο κομμωτήριο "GELEN" της Αστακιώτισας Γκέλυς Ταπραντζή στην Αθήνα


Υπάρχει  μια συνοικία της Αθήνας  η οποία  περικλείει  τρια χαρακτηριστικά γνωρίσματα .Την Ομορφιά, την Προσφυγιά και τον Πανιώνιο.
Φυσικά δεν είναι άλλη απά την Νέα Σμύρνη. Ακριβώς λίγα μέτρα από το γήπεδο της ιστορικής ομαδας  βρίσκεται ένα από τα πιο εντυπωσιακά κομμωτήρια  που συγκαταλέγεται στα high του είδους. Δυο εντυπωσιακές κυρίες ένωσαν το γούστο , το μεράκι, την εμπειρία αλλά και τοΞηρομερίτικο ταμπεραμέντο και δημιούργησαν αυτήν την επιχείρηση που πολύ γρήγορα συμπεριελήφθη στα top των του είδους. Αστακιώτισα η μια  η Γκέλυ(όπως την ξέρουν όλοι) Ταπρατζή , η Ελένη  Γέννη η άλλη (βέβαια το επίθετο δεν προσδιορίζει Ξηρομερίτικο όνομα) με άνδρα απο τον Αστακό,  τόλμησαν και επέτυχαν , όπως δείχνουν  τα στοιχεία με την αξιοζήλευτη ΄΄για  πολλά γνωστά κομμωτήρια΄΄   πελατεία.

Σήμερα λοιπόν περίπου 2 χρόνια (ημερολογιακά) έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα στον καλαίσθητο αυτό χώρο μαζί με ένα ελάχιστο μέρος από φίλους και πελάτες  ((διότι η προσέλευση όλων  όσων έχουν περάσει απο τα ψαλιδοχτενίσματα της Γκέλυς και της Ελένης   σίγουρα θα χρειαζόνταν το γειτονικό κλειστό γυμναστήριο))) και μέσα από τις καθιερωμένες ευχές έδωσαν ραντεβού για το νέο έτος.

Προτότυπα της διοργάνωσης ήταν ότι στη βασιλόπιτα υπήρχαν  δυο φλουριά που όμως δυστυχώς για τον δεύτερο τυχερό, δεν βρέθηκε διότι από την διαδικασία της κοπής τέσσερα κομμάτια έμειναν ορφανά και πιθανόν το δεύτερο φλουρί να βρίσκονταν στα συγκεκριμένα!!!

Ο μπουφές πέραν των βασικών γλυκισμάτων  περιελάμβανε εδέσματα όπως η ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΡΑΒΑΝΗ ΜΕ ΤΟ ΑΜΥΓΔΑΛΟ και ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΧΑΛΒΑ ΣΙΜΙΓΔΑΛΕΝΙΟ  , δημιουργήματα της Γκέλυς που μας εξέπληξε  παρουσιάζοντας μας  και το δεύτερο ταλέντο της την μαγειρική.Φυσικά όπως ήταν αναμενόμενο όλα τα βιομηχανικά γλυκά έμειναν στις πιατέλες και τα δύο σπιτικά εξαφανίστηκαν πριν ακόμη μπεί το μαχαίρι στην βασιλόπιτα.

 ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΨΥΧΑ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ






















Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.