Ροή Αναρτήσεων

Αιτωλοακαρνάνες Δήμαρχοι προσφέρουν το 50% των αποδοχών τους στη «μάχη» κατά του κορωνοϊού


Πρόκειται για τον Δήμαρχο Αγρινίου Γεώργιο Παπαναστασίου, Δήμαρχο Μεσολογγίου, Κώστα Λύρο, τον Δήμαρχο Αμφιλοχίας, Γιώργο Κατσούλα και Γιάννη Τριανταφυλλάκη, Δήμαρχο Ξηρομέρου, τον Βασίλη Γκίζα Δήμαρχο Ναυπακτίας και τον Σπύρο Κωνσταντάρα, Δήμαρχο Θέρμου.


Και οι 6 κοινοποίησαν την πρόθεσή τους να ανταποκριθούν στο κάλεσμα του κ. Παπαστεργίου, μέσα από αναρτήσεις τους: 

Και ο Δήμαρχος Αγρινίου προσφέρει το 50% των αποδοχών του για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού
          Ο Δήμαρχος Αγρινίου, Γιώργος Παπαναστασίου ανταποκρίθηκε και αυτός στο κάλεσμα του του προέδρου της ΚΕΔΕ, Δ. Παπαστεργίου, προς τους Δημάρχους της χώρας να διαθέσουν το 50% των απολαβών τους σε κοινό λογαριασμό που έχει δημιουργηθεί για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.
        Το μήνυμά του αναφέρει:
«Στο κάλεσμα ευθύνης δηλώνουμε όλοι παρών. Αυτονόητα προσφέρω κι εγώ το 50 % της αντιμισθίας μου στον αγώνα κατά του κορωνοϊού. Όλες αυτές τις εβδομάδες με τους συνεργάτες μου και όλους τους εργαζόμενους στον Δήμο Αγρινίου δίνουμε μια καθημερινή μάχη για να προστατεύσουμε τη δημόσια υγεία και τους συμπολίτες μας.
Είμαστε μαζί με την κοινωνία, δίπλα στην κοινωνία. Όλοι μαζί καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε έναν αόρατο εχθρό που απειλεί τους γονείς μας, τα παιδιά μας και εμάς τους ίδιους. Η προσπάθεια δεν θα σταματήσει μέχρι να σιγουρευτούμε ότι είμαστε όλοι ασφαλείς. Δεν πρέπει στιγμή να ξεχνάμε ότι κανείς από εμάς δεν είναι ατρόμητος.
Όλοι κινδυνεύουμε εάν δεν προσέξουμε. Μένουμε σπίτι για όλους αυτούς που φροντίζουμε και αγαπάμε».
.....................................................................................................................
Δήμαρχος Ναυπακτίας: “Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε τη δεδομένη στιγμή”

Ο Δήμαρχος Ναυπακτίας κ.Βασίλης Γκίζας, για τους δύο τουλάχιστον επόμενους μήνες, θα διαθέσει το ήμισυ της δημαρχιακής αποζημίωσης που λαμβάνει στον ειδικό κοινό λογαριασμό που έχει δημιουργηθεί για την αντιμετώπιση του νέου κορονοϊού COVID-19 ή όπου αλλού υπάρξει ανάγκη για την προστασία της κοινωνίας από την πανδημία.
Ο κ.Γκίζας δήλωσε: «Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε τη δεδομένη στιγμή. Η κοινωνία μας περισσότερο από ποτέ καλείται να επιδείξει στην πράξη την αλληλεγγύη της και ο κάθε ένας από εμάς, στο μέτρο των δυνατοτήτων του, να στηρίξει την κοινή προσπάθεια. Κανένας πολίτης δεν είναι μόνος του τη δύσκολη αυτή περίοδο. Είμαστε όλοι εδώ και είμαστε όλοι ένα απέναντι στην πανδημία».

πηγή:agriniopress.

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.