Ροή Αναρτήσεων

Έκλεισε το blog: ΒΛΥΖΙΑΝΑ NEWS μετά από 11 χρόνια λειτουργίας!


Έκλεισε ένα από τα πιο γνωστά Ξηρομερίτικα blog! Ήταν σε πολλούς πολύ αγαπητό, πολύ καλά ενημερωμένο, με υπευθυνότητα, συνέπεια και με σοβαρότητα. 
Ο λόγος για το ΒΛΥΖΙΑΝΑ NEWS, του οποίου ο διαχειριστής Λάμπρος Λιάσκος (ένα από τα πιο αξιόλογα παιδιά) μετά από 11 χρόνια αποφάσισε να βάλει τέλος!
Το κείμενο με το οποίο το ΒΛΥΖΙΑΝΑ NEWS ανακοίνωσε το τέλος της δραστηριότητάς του είναι το ακόλουθο:

«Τέλος
Όλα έχουν μια Αρχή κι ένα Τέλος
Το vlyziana news ξεκίνησε πριν 11 χρόνια αναρτώντας σε μικρή κλίμακα τοπικά νέα, βάζοντας αυτά που νομίζαμε πως έχουν κάποιο ενδιαφέρον. Δεν με ενδιέφερε ποτέ ο καταιγισμός των αναρτήσεων, προσπαθώντας όλο αυτό το διάστημα των 11 χρόνων να κάνουμε όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη από βιασύνη ή απροσεξία.
Στην διαδικτυακή μας πορεία σαν vlyziana news γνωρίσαμε πολλούς και σημαντικούς ανθρώπους, με αρκετούς κρατάμε κάποια επαφή, αλλά και από το χωριό οι οποίοι είναι εκτός. Στο YouTube υπάρχουν βίντεο από το χωριό από διάφορες εκδηλώσεις, όσοι θέλετε μπορείτε να τα δείτε, γιατί και αυτός ο λογαριασμός θα απενεργοποιηθεί και αναγκαστικά θα σβηστούν.
Στο Facebook η σελίδα βλυζιανά νέα δεν έχει λόγο ύπαρξης και αυτή μιας και ήταν η συνέχεια του vlyziana news, βάζοντας εκεί τα λινκ για να τα βλέπουν πιο εύκολα. Ξεκίνησε σαν ένας απλός λογαριασμός και στην πορεία το Facebook την έκανε από μόνο του σελίδα, εκεί πάτησαν μου αρέσει η σελίδα 423 άτομα.
Στα 11 χρόνια δημιουργήθηκε ένα τεράστιο αρχείο φωτογραφιών, περίπου 7.000 από το χωριό και από διάφορα χωριά του Ξηρομέρου όπου έχουμε επισκεφτεί.
Θα δούμε στην πορεία τι θα γίνει:
Στο διαδίκτυο το vlyziana news σαν ερασιτεχνικό μπλοκ και ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ που ήταν όλα αυτά τα χρόνια το επισκέφτηκαν...
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚ.


Όλα έχουν μια αρχή και ένα τέλος, vlyziana news στο google και βλυζιανά νέα στο Facebook δεν υφίσταται, και ούτε θα υπάρξουν ξανά.
Ένα μεγάλο μεγάλο ευχαριστώ σε σας που επισκεπτόσασταν το blog, που αν και ερασιτεχνικό τα 11 χρόνια το είδαν 4.000.317 επισκέπτες.»

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.