Ροή Αναρτήσεων

Η Δημοτική Παράταξη Αναζωογόνηση Ξηρομέρου καταψήφισε ομόφωνα την πρόταση του Δημάρχου κυρίου Τριανταφυλλάκη για την εξοντωτική αύξηση του πάγιου στο τέλος ύδρευσης .


Η  Δημοτική Παράταξη Αναζωογόνηση Ξηρομέρου καταψήφισε ομόφωνα την πρόταση του Δημάρχου κυρίου Τριανταφυλλάκη για την εξοντωτική αύξηση του πάγιου στο τέλος ύδρευσης .

Δυστυχώς φίλοι μου αυτοί είναι η αλήθεια και παρά το γεγονός ότι και όλοι οι σύμβουλοι της παράταξης μας καταψήφισαν την πρόταση της Πλειοψηφίας, αλλά και ολόκληρη η αντιπολίτευση ,  για την πολύ μεγάλη αύξηση στο πάγιο του τέλους ύδρευσης το οποίο θα πληρώσουν όλοι οι πολίτες, οι οποίοι πριν από 10 μήνες περίπου  πίστεψαν κάποιους με τα παχιά τα λόγια τα μεγάλα .!!!

Και έρχονται και άλλα δεινά .
Ειλικρινά σέβομαι τον κύριο Σαμαλέκο , αλλά  αν πραγματικά πιστεύει, πως η πρόταση του Δημάρχου κυρίου Τριανταφυλλάκη για επιβολή αυτού του δυσβάστακτου πάγιου τέλους στην ύδρευση των κατοίκων του Δήμου μας , είναι φορομπηχτική και ανεπίτρεπτη σε μια εποχή μάλιστα οικονομικά τραγική για την πλειοψηφία των Δημοτών , τότε σεβόμενος και εκείνος τον εαυτό του, αλλά και τους πολίτες , οι οποίοι τον ψήφισαν και τον επέλεξαν Δημοτικό Σύμβουλο , φρονώ ότι δεν έχει άλλη επιλογή ,από το να παραιτηθεί και να καταγγείλει τον Δήμαρχο , ότι πριν από λιγότερο από ένα χρόνο είπε ψέματα στους πολίτες και τους εξαπάτησε .
Και έρχονται και άλλα δεινά και ειδικά στην καθαριότητα , στην οποία  αυτή την στιγμή ναι μεν δεν έγινε καμία αύξηση , αλλά από τον Ιούλιο που λόγω της παράτασης για την δήλωση των αδήλωτων τετραγωνικών μέτρων φωτιζόμενης έκτασης των παλιών σπιτιών θα υπάρχει μεγάλη αύξηση των εσόδων του Δήμου από αυτό το τέλος ίσως και πάνω από 100%  , να δούμε αν η Δημοτική Αρχή θα προβεί σε αντίστοιχη μείωση της τάξεως πάνω από 50 %  .
Οψόμεθα εις Φιλίππους .!!!
Αστακός 19/3/2020
Παναγιώτης Στάικος
Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης
Αναζωογόνηση Ξηρομέρου

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ναι αλλά τον προϋπολογισμό τον ψηφίσατε, ενώ η παράταξη του κυρίου γαλουνη τον καταψήφισε. Ότι σας συμφέρει.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ κύριε 11:55
Είχα πει εάν ισχύσουν οι 5 προϋποθέσεις διαφάνειας για τις αντίστοιχες 5 δημοπρασίες πως εγώ προσωπικά και όχι η παράταξη θα το ψήφιζα .
Το είχα πει και τι είχα γράψει πριν από μήνες ;;;
Ναι ή όχι ;;;
Επομένως δεν ισχύει για εμένα το ότι με συμφέρει .!!
Παναγιώτης Σταικος

Ανώνυμος είπε...

Όταν όλοι η δημοτικοί σύμβουλοι κύριε σταικε καταψήφισαν κ ήσασταν ο μόνος που το ψήφισε τότε δεν τους υπολογίζεται καθόλου . Αν έχουν λίγο τσίπα οι δημοτικοί σύμβουλοι σας θα πρέπει να ανεξαρτητοποιηθούν άμεσος. Όλα τα άλλα είναι λόγια του αέρα.

Ανώνυμος είπε...

Δεν είδα καμία δημοπρασία για τον καθαρισμό των νεκροταφείων και τα χόρτα αυτή την ώρα στα νεκροταφεία σε όλο τον δήμο είναι πάνω από ένα μέτρο

Ανώνυμος είπε...

Α ρε Σταικε μια ζωή προβλήματα δημιουργεί πας και ψηφίζεις το τεχνικό προγραμμα και δημοτικά τέλη γιατί ρε γιατρέ ;;;

Ανώνυμος είπε...

Λάθος φίλε καταψήφισα την αύξηση του παγίου στην ύδρευση ,όπως και την επιβολή τέλους στους τοπικούς επαγγελματίες .
Παναγιώτης Στάικος

Ανώνυμος είπε...

Λάθος φίλε καταψήφισα την αύξηση του παγίου στην ύδρευση ,όπως και την επιβολή τέλους στους τοπικούς επαγγελματίες .
Παναγιώτης Στάικος

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.