Ροή Αναρτήσεων

Δελτίο Τύπου του "Δυνατό Ξηρόμερο, Πρώτα ο Πολίτης"


Ένα βροντερό όχι είπε σήμερα η Παράταξη Δυνατό Ξηρόμερο Πρώτα ο Πολίτης ,οχί στις αυξήσεις, όχι στις απευθείας αναθέσεις, όχι σε προϋπολογισμό που δεν ισοσκελίζει.
Ακολουθεί η Απόφαση της Παράταξης.

Κύριε Πρόεδρε, 
Σας γνωρίζουμε ότι: 
 α. Η παράταξή μας "Δυνατό Ξηρόμερο, Πρώτα ο Πολίτης" με ομόφωνη απόφαση όλων των Δημοτικών της Συμβούλων, συμμετέχει στη Σημερινή Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που γίνεται δια περιφοράς σύμφωνα με την υπ. αριθμ. 2157/24.03.2020 πρόσκλησή σας με μοναδικό θέμα την
‘ΨΗΦΙΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΤΗΣΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ  ΔΡΑΣΗΣ – ΣΤΟΧΟΘΕΣΙΑ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ OIK.  ΕΤΟΥΣ 2020’.

β. ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΟΥΜΕ  ΟΜΟΦΩΝΑ τον  Προϋπολογισμό και το Ετήσιο Πρόγραμμα  Δράσης – Στοχοθεσία του  Δήμου του οικ. έτους 2020 διότι: 
    1. Σύμφωνα με το υπ. αριθμ.  2081/19.03.2020 έγγραφο του Δημάρχου Ξηρομέρου προς τον Υπουργό Εσωτερικών με το οποίο αιτείται Έκτακτη Επιχορήγηση του Δήμου Ξηρομέρου για ισοσκέλιση των τελών ύδρευσης προκύπτει ότι ο Προϋπολογισμός του Δήμου μας του οικ. ετους 2020 δεν είναι ισοσκελισμένος.
    2. Στον Προϋπολογισμό Δαπανών του οικ. έτους 2020 η Συντριπτική πλειοψηφία των πιστώσεων που είναι εγγεγραμμένες στους σχετικούς ΚΑ για α.προμήθειες,  β.παροχή υπηρεσιών, γ.παροχή εργασιών είναι κάτω των 20.000 ευρώ με αποτέλεσμα όλος ο Προϋπολογισμός του Δήμου να εκτελεστεί με τη Διαδικασία των Απευθείας Αναθέσεων. 


Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι:

Γαλούνης Ερωτόκριτος
Γεωργούλας Κωνσταντίνος  
Γαζέτας Παναγιώτης
Κακούρης Ηλίας
Καρφής Θωμάς
Λιβάνης Θεόδωρος
Ρετούλης Θωμάς

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

θα,κανετε,χρονια,να,δειτε,δημαρχεια,τα,δικα,σασ,τα,ξεχασατε,ισωπεδωτεσ

Ανώνυμος είπε...

Το ζητούμενο φίλε 8:56 μ.μ δεν είναι αν θα κάνουν οι προηγούμενοι χρόνια να δουν το δημαρχείο ,αλλά εάν εσύ είσαι ευχαριστημένος με την καινούργια δημοτική αρχή .
το ζητούμενο είναι αν συμφωνείς με αυτές τις απανωτές απευθείας αναθέσεις που κοντεύουν να ξεπεράσουν το ένα εκατομμύριο ευρώ .
Το ζητούμενο είναι αν συμφωνείς με αυτόν τον προϋπολογισμό και αν είναι αυτός που περίμενες από αυτούς που ψήφισες τον Μάιο .
Το ζητούμενο είναι αν ήσουν εσύ δημοτικός σύμβουλος αν θα τον ψήφιζες αυτόν τον προϋπολογισμό .

Ανώνυμος είπε...

Δεν ειναι 1 ειναι 3 εκατομυρια ευρω
Κουνα που σας κουναγε
Ολα θα βγουν απο την δημοτικη αρχη σε απολογισμο μα τον πρωτο χρονο και εκει θα μετρηθουνε ολα
Υπομονη

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.