Ροή Αναρτήσεων

Δήμος Ξηρομέρου:Προς κ. Γεωργούλα: «Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί».ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.

Ο κύριος Κώστας Γεωργούλας, δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Δυνατό Ξηρόμερο – Πρώτα ο πολίτης», που διοίκησε για 5 χρόνια τον Δήμο Ξηρομέρουκαι δραστήριος διαχειριστής του Blog «Ξηρομερίτης»,
μας ενημέρωσε από το Blog του, για μία απ’ ευθείας ανάθεση για συντήρηση φωτοτυπικού αξίας 1.000 € με ΦΠΑ, με προφανή σκοπό να δημιουργήσει αρνητικές εντυπώσεις για την δημοτική αρχή και να αφήσει να αναρτούνται από κάτω «ανώνυμα» επικριτικά σχόλια.
Πράγματι έτσι είναι, η δημοτική αρχή για τα 2 φωτοτυπικά που έχει στο Δημαρχείο, προμηθεύτηκε 3 εξαρτήματα που είναι ακριβά, αλλά αυτή είναι η τιμή τους στην αγορά και αυτό μπορεί να το επιβεβαιώσει κάθε σχετικός με το αντικείμενο και η εργασία αφορούσε όχι την συντήρηση ενός φωτοτυπικού, αλλά παραπάνω, όπως επίσης και φαξ και στις 3 δημοτικές ενότητες.
Ας φρεσκάρουμε λίγο την μνήμη του κ. Γεωργούλα, μεσυγκεκριμένα στοιχεία και να δούμε λοιπόν στον ίδιο προμηθευτή, πόσα έδωσε το 2016 η δημοτική αρχή της οποίας μέλος ήταν ο κ. Γεωργούλας, για 3 εξαρτήματα(ένα εξάρτημα συμπίπτει και χρεώνεται σχεδόν διπλάσιοτότε) και για τις ίδιες συντηρήσεις.
Στον ίδιο προμηθευτή λοιπόν, του ανατέθηκε με3.993,63 € με ΦΠΑ και προς απόδειξηακολουθείπαρακάτω σχετικός σύνδεσμος στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ, και επισυνάπτουμε και εικόνα της ανάθεσης.


Συμπερασματικά κύριε Γεωργούλα, όσο και να προσπαθείτε να αποδείξετε ότι όλοι είμαστε ίδιοι, δεν θα το καταφέρετε, γιατί πολύ απλά δεν είμαστε ίδιοι καιούτε θα γίνουμε ποτέ!!! Στην συγκεκριμένη περίπτωση έχουμε μία διαφορά 400%.
Ειδικά για εσάς κ. Γεωργούλα, στο συγκεκριμένο κομμάτι των δεκάδων απ’ ευθείας αναθέσεων που κάνατε ο ίδιος και των μηδενικών εκπτώσεων που παίρνατε επί παραδείγματι για το ΚΗΦΗ Κανδήλας, το Μουσείο Παλαιομάνινας, το Γυμναστήριο Παπαδάτου και σε πολλά άλλασας θυμίζουμε την γνωστή ρήση: «Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί».
5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ , ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΨΕΛΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΝΤΑ ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟ ΓΑΛΑ
ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ , ΑΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΥΤΕ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ ΤΙΠΟΤΑ

ΜΑΛΛΟΝ ΖΑΛΙΣΤΗΚΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΤΟΜΑ ΦΡΕΣΚΑΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή αν κάποιος έκανε απατεωνιά αυτό σε απαλλάσσει και η δική σου απατεωνιά δεν πιάνετε .
Μάλλον θέλετε να σας πούμε και μπράβο .
Μα είστε τόσο ξετσίπωτοι ,που αντί να πάτε να πνιγείτε βγάζετε και γλώσσα.

Ανώνυμος είπε...

Χάχα χάχα γαλουνακια μιλάτε κιόλας;;;; λίγη ντροπή δεν βλάπτει αλλά που να την βρείτε ούτε ντροπή ούτε τσίπα..... Είστε ξεδιςντροποι χυδαίοι και θρασυτατοι....

Ανώνυμος είπε...

Τα γαλουνακια σε λίγο θα γίνουν πανταζακια και θα χάσεις τον ύπνο σου

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχαχαχαχα με τι ακριβώς να χάσει τον ύπνο..ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΙΠΟΤΑ....; ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΎΜΕ ΚΙ ΟΛΑΣ...κοπελια βαλτο καλα το νου σου....ΠΕΘΑΝΕΣ ΕΣΒΗΣΕΣ ΜΗΔΕΝΗΣΕΣ

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.