Ροή Αναρτήσεων

ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΠΡΩΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ:Άμεσα Προβείτε σε απολυμάνσεις.

   
                                                
Ο Δήμος Ξηρομέρου είναι από τους λίγους δήμους σε όλη την Ελλάδα που δεν έχει προβεί σε απολύμανση των Κοινόχρηστων χώρων όπως πλατείες , πάρκα,δημοτικά σχολείαΓυμνάσια, Λύκεια, νηπιαγωγεία αν και έχει επιχορηγηθεί με το πόσο των 20.000 Ευρώ για το σκοπό αυτό.
Ζητάμε άμεσα να προβεί στις ανάλογες κινήσεις ώστε να απολυμάνει τους προαναφερόμενους χώρους ώστε να αρχίσουν να νιώθουν οι δημότες του δήμου μας ασφαλείς .

      ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΠΡΩΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητά όρνια οι απολύμανση γίνετε όταν εμφανιστεί κρούσμα! Δεν ψεκάζουμε με στο γάμο του Καραγκιόζη!

Ανώνυμος είπε...

Δεν είμαι οπαδός του κ Γαλούνη,θεωρώ όμως απαράδεκτο να εκφράζεστε με τέτοιου είδους χαρακτηρισμούς σε ανακοινώσεις της αντιπολίτευσης!!!ορνια,λαμόγια,ζώα...Η ύπαρξη αντιπολίτευσης είναι εγγύηση για κάθε δημοκρατικό πολιτευμα.Συμφωνεί η παράταξη του κ Τριανταφυλλάκη με τέτοια σχόλια που διαβάζουμε καθημερινά σε διάφορα μπλογκ;αν οχι μαζέψτε τους .

Ανώνυμος είπε...

οι σχολιαστές του κ Τριανταφυλλάκη μας θυμίζουν τους "αγανακτισμένους πολίτες" επι ΠΑΣΟΚ,που όποιος είχε διαφορετικη άποψη ηπολιτική τοποθέτηση δεχόταν τις επιθέσεις τους.Ούτε νέα ούτε ανατρεπτική είναι η στάση σας.Μπορεί κάποιοι να μην έχουν ζήσει καταστάσεις απο την πρόσφατη ιστορία της χώρας μας η κάποιοι άλλοι να ποντάρουν στο φανατισμό και στο διχασμό.Υπάρχουμε κι εμείς όμως που δεν θα ανεχτούμε να περάσει τέτοια νοοτροπία στο δήμο μας ,και θα μας βρήτε απεναντί σας.

Ανώνυμος είπε...

Χαχχαχα γαλουνακια τιβεγινε βρηκατε υπευθυνοβεπικοινωνιας να σας γραφει τα σχολια ;;;;😅😅😅😅😅 μην γινεστε αλλο ξεφτυλα ....παρτε το χαμπαρι ειστε ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ...

Ανώνυμος είπε...

Τελειωμένοι από την μια - νέο και άφθαρτο από την άλλη. Μεγάλη επιτυχία!!!

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.