Ροή Αναρτήσεων

SOS:Σημαντική βλάβη στην ύδρευση του Αστακού.

ASTAKOS XORIS NERO
 
Αστακός, 21.3.2020
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.
 
Ενημερώνουμε τους κατοίκους του Αστακού, ότι παρουσιάστηκε σημαντική βλάβη στον κεντρικό αγωγό (σιδεροσωλήνας) της ύδρευσης της πόλης του Αστακού, στο σημείο του γηπέδου της πόλης και θα απαιτηθούν εργασίες αποκατάστασης της βλάβης.
Κατά τις 11 σήμερα το βράδυ, θα κόψουμε το νερό από την δεξαμενή και θα το ανοίξουμε πάλι στις 7 το πρωί, ώστε να υπάρχει νερό αυτές τις ώρες, όσο συνεργεία του Δήμου Ξηρομέρου θα εργάζονται προς αποκατάσταση της βλάβης, ώστε η ύδρευση στην πόλη του Αστακού να επανέλθει όσο πιο σύντομα γίνεται.
Ζητούμε την κατανόηση σας για την ταλαιπωρία.
 
Εκ του Δήμου Ξηρομέρου

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η αύξηση τελών τους μάρανε !!!

Ανώνυμος είπε...

όμως ο σταίκος τους το είχε πει από τον Σεπτέμβριο , πως ο μεταλλικός αγωγός από το ποτάμι της Βλύχας μέχρι το ποτάμι στου καραμέλα δεν θα αντέξει μέχρι τον Αύγουστο , γιατί τα έφαγε τα ψωμιά του αφού έκλεισε τριάντα δυο χρόνια από το 1988 που κατασκευάστηκε. να που βγήκε αληθινός πριν μάλιστα να έρθει και ο Αύγουστος .τους είπε να τρέξουν για να είναι το πρώτο έργο που θα έφτιαχναν γιατί το καλοκαίρι ο Αστακός θα έμενε για κανένα μήνα χωρίς νερό .αυτοί όμως τον έγραψαν τον στάικο και τώρα τρέχουν .

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.