Ροή Αναρτήσεων

Τσιόδρας: 60 νέα κρούσματα – 1673 συνολικά. 92 διασωληνωμένοι και 68 θάνατοι από κορονοϊό στην Ελλάδα. Παρατείνεται η απαγόρευση κυκλοφορίας ως τις 27 Απριλίου...


Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας κ. Σωτήρης Τσιόδρας ανακοίνωσε 60 νέα κρούσματα του κορωνοϊού,

και 1.673 συνολικά στην χώρα, 9 νέους θανάτους που ανεβάζουν τους νεκρούς σε 68.
Από τους 68 θανάτους, οι 19 είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες, με μέσο όρο ηλικίας τα 74 έτη. 
Το 91% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα. Σύμφωνα με τον κ. Τσιόδρα, το 55% των κρουσμάτων είναι άνδρες. 


Τα 333 κρούσματα έχουν σχέση με ταξίδια, τα 592 σχετίζονται με ήδη γνωστά κρούσματα. 
Επίσης 92 άτομα νοσηλεύονται διασωληνωμένα, τα 20 είναι γυναίκες. Δέκα άτομα έχουν βγει από τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας. «Τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες που έχασαν τους δικούς τους», ανέφερε ο κ. Τσιόδρας.
 Παρατείνεται μέχρι τις 27 Απριλίου η απαγόρευση κυκλοφορίας Για τον προσωρινό περιορισμό της κυκλοφορίας, ο Νίκος Χαρδαλιάς είπε πως παρατείνεται μέχρι τις 27 Απριλίου στις 6:00. «Έχουμε ακόμα τρεις εβδομάδες σκληρής προσπάθειας. 
Κάνουμε τεράστια προσπάθεια και δεν περισσεύει κανείς. 
Το αποτέλεσμα κρίνεται μέρα με τη μέρα, ώρα με την ώρα» είπε κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης στο υπουργείο Υγείας ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.
 «Το αποτέλεσμα μπορεί να μετατραπεί σε ελάχιστες ώρες.
 Πρέπει να συνεχίσουμε να κρατάμε την τύχη μας στα δικά μας χέρια». τόνισε ο κ. Χαρδαλιάς. 
«Είμαι αναγκασμένος να απευθυνθώ σε κάποιους λίγους. 
Ενώ η πλειοψηφία με υπομονή και επιμονή παραμένει στο στόχο, κάποιοι επιμένουν να υπονομεύουν την εθνική προσπάθεια. Σήμερα παρά τον άστατο καιρό, παρουσιάστηκε αυξημένη κινητικότητα στις Εθνικές Οδούς και σε παραδρόμους τους», επεσήμανε ο κ. Χαρδαλιάς. 
«Ακούν τα όποια αισιόδοξα μηνύματα και με ανευθυνότητα παραβλέπουν τις επισημάνσεις ότι με εφησυχασμό, ο ιός μπορεί να μας διαλύσει.
 Είναι η αντικοινωνική η στάση τους θέτουν σε κίνδυνο τους εαυτούς τους και τους άλλους. 
Δεν βλέπουν τι γίνεται γύρω μας. Απευθυνόμαστε σ’ αυτούς τους λίγους. 
Θα δείξουμε μηδενική ανοχή και θα αποδειχθεί τις επόμενες ημέρες. Να είναι ξεκάθαρο ότι οι επόμενες εβδομάδες είναι κρίσιμες. Να μην εφησυχάσουμε ότι μέχρι σήμερα έχουμε χτίσει», είπε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας....

Διαβάστε όλο το άρθρο: http://www.mixanitouxronou.gr/parakoloythiste-tis-anakoinoseis-toy-loimoxiologoy-sotiri-tsiodra-gia-tin-poreia-toy-koronoioy-11/

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.