Ροή Αναρτήσεων

Κορωνοϊός:Πως Προσβλήθηκε Ο Γιατρός Από Το Αιτωλικό – Ποιοι Ήταν Οι Φορείς Του Ιού Με Μαρτυρίες Κατοίκων!


Πανικό έχει σπείρει στην Αιτωλοακαρνανία το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στον νομό και μάλιστα σε έναν ιδιώτη γιατρό.
Σύμφωνα με πληροφορίες  ο 48χρονος που κατάγεται από το Νεοχώρι αλλά ζει με την οικογένειά του στο Αιτωλικό όπου και διατηρεί ιατρείο,  φέρεται να προσβλήθηκε από τον ιό μέσω μίας ηλικιωμένης ασθενής του.
Η γυναίκα σύμφωνα με τον eleftherostypos.gr, νωρίτερα είχε δεχτεί επίσκεψη από τους εγγονούς της που διαμένουν Αθήνα και οι οποίοι σύμφωνα με τα όσα λένε οι κάτοικοι ήταν φορείς του ιού.
Οι ίδιες πληροφορίες ανέφεραν ότι ο 48χρονος παρουσίασε ήπια συμπτώματα και γι’ αυτό πήγε μόνος του στο νοσοκομείο του Ρίου που είναι νοσοκομείο αναφοράς.Αυτή τη στιγμή, ο γιατρός βρίσκεται σε κατ’ οίκον καραντίνα 14 ημερών με ήπια συμπτώματα, όπως επίσης η σύζυγος και τα παιδιά του.
Ωστόσο, έχει ξεκινήσει η αναγκαία διαδικασία της ιχνηλάτησης των επαφών του τόσο στο Αιτωλικό όσο και στο Νεοχώρι, στις οποίες περιλαμβάνονται ασθενείς που επισκέπτονταν στα σπίτια, ασθενείς που έβλεπε στο ιατρείο του αλλά και άτομα του συγγενικού και φιλικού του περιβάλλοντος με τους οποίους είχε έρθει σε επαφή. Παράλληλα  το νοσοκομείο του Μεσολογγίου είναι σε κατάσταση αναμονής  καθώς -αν κριθεί απαραίτητο- ενδεχομένως θα λάβει μαζικά δείγματα για την αποστολή τους στην Πάτρα.

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.