Ροή Αναρτήσεων

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΛΙΒΑΝΗΣ: κ.Αντιδήμαρχε Είναι πόσιμο το νερό που πίνουμε

Διαβασα σήμερα ένα δημοσίευμα απο συμπατριώτη μας , σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης (fb) περί καταλληλότητας του νερού ύδρευσης Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι: Έχοντας ως δεδομένο ότι λόγω των μέτρων που έχουν ληφθεί για τον covid 19 με αποτέλεσμα τη μη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου αναγκαζόμαστε να προβαίνουμε σε ερωτήσεις έστω και μ αυτό τον τρόπο, ώστε να ενημερωθούν οι πολίτες του Δήμου Ξηρομέρου . Θέλω να απευθύνω τις ακόλουθες ερωτήσεις στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο. Ερωτάτε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος... 1.Χλωριώνεται επαρκώς κ αδιαλείπτως το νερό ύδρευσης σε όλο το Δήμο Ξηρομέρου;
2.Δουλεύουν οι αντλίες χλωρίωσης(Χλωριωτές) του δικτύου η είναι κάποιοι χαλασμένοι; 3. Έχουν γίνει δειγματοληπτικοί έλεγχοι καταλληλότητας του νερού ύδρευσης για όλες τις Τοπικές κοινότητες ; Οι απαντήσεις του αρμόδιου Αντιδημάρχου θα είναι κατατοπιστικές στα ερωτήματα.
Αναμένουμε να είναι δημόσιες και ξεκάθαρες.


ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΠΡΩΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΛΙΒΑΝΗΣ

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...


Κύριε Μάντζαρη εσύ δεν έλεγες όταν ήσουν σύμβουλος της Αντιπολίτευσης ,ότι ο Δήμος θα πρέπει να ανακοινώνει τα αποτελέσματα από τις δειγματοληψίες για την καταλληλότητα του πόσιμου νερού .
Είστε δημοτική αρχή για οκτώ μήνες .
Βγάλατε στην δημοσιότητα έστω ένα αποτέλεσμα ;
Η δεν έγινε καμία δειγματοληψία από την διεύθυνση δημόσιας υγείας του νόμου μας ,από τον Σεπτέμβριο μέχρι σήμερα ;
Δεν θέλω απάντηση από τον Σωτήρη ή τον Γιάννη ,αλλά από εσένα Λευτέρη .
Περιμένω .

Ανώνυμος είπε...

Περίμενε τώρα σώθηκες

Ανώνυμος είπε...

Τι μας λεςβρε Νιαφα; μιλας εσυ που επι θγτειας σου υπεγραφες και μοιραζες λεφτα παντου;;; μαυρα;;; θες να μας τρελανεις; ξερεις που εχουν φτασει τα δικαστηρια σου;;; ολα για παραβαση καθήκοντος ...κουνα μας και το δάχτυλο ημαρτον ολοι οι τελευταίοι....

Ανώνυμος είπε...

12:15 ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΝΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΛΑΣΠΗ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ.ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΤΕ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΣΑΣ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ,ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΤΙ ΠΗΡΕ ΤΟ ΑΥΤΙ ΣΑΣ Η ΑΞΙΟΛΟΓΟΝΤΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ "ΝΟΗΤΙΚΟ ΣΑΣ ΕΠΙΠΕΔΟ"ΤΥΧΟΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ .ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ,ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΕΣΤΙ.ΟΥΤΕ ΓΑΛΛΟΥΝΑΚΙ ΕΙΜΑΙ ,ΟΥΤΕ ΣΤΑΙΚΑΚΙ,ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΕΙΜΑΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν τον βάζετε φυλακή

Ανώνυμος είπε...

Κοντα ειναι εννοια σου ανοιγουν τα δικαστήρια......

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχχα αηδιασμενος εσυ ο ανεξάρτητος;;;; ειναι λασπολογια οτι εχει δεκαδες υποθεσεις γιαβπαραβαση καθηκοντος;;; ρωτηστε λιγο καλυτερα και θα μαθετε...λογω της θεσεως μου ξερω μια μια τις υποθεσεις....γι αυτο τα υπολοιπα που γραφεται σαςωτα επιστρεφω ειστε μονο ενας ανιδεος.....

Ανώνυμος είπε...

1:09Μέχρι να τελειώσει η θητεία σας θα δούμε σε πόσα δικαστήρια θα τρέχετε εσείς γιατι οι μηνύσεις είναι απο άτομα του συνδυασμού σας που έκαναν καταγγελίες για θέματα που τα θεωρούσαν παράνομα σαν αντιπολίτευση και τώρα κάνουν τα ίδια και χειρότερα.Θα τα λουστείτε όλα ,είναι νωρίς ακόμα.

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχαχ 3:06 λυπαμαι που θα σε στεναχωρησω αλλα τα δικαστήρια δεν ειναι απο "δικους"μας....οσο για το ποιος θα λουστει τι...ενα θα σου πω. ..ο θεος αργει αλλα δεν λησμονεί και αν και νομιζατε δεν σας λησμονησε και το θαυμα για το δημο μας ΞΕΚΙΝΗΣΕ...πηρατε αυτο ακριβως που αξιζατεμ..

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.