Ροή Αναρτήσεων

Η οφειλόμενη απάντηση Στάικου στον δήθεν ανώνυμο ,θρασύ ,ψεύτη και συκοφάντη , πολιτικό νάνο 5:46 μ.μ .!!!

 στην
 Η οφειλόμενη απάντηση  Στάικου  στον δήθεν  ανώνυμο ,θρασύ ,ψεύτη και συκοφάντη , πολιτικό νάνο 5:46 μ.μ  .!!!  
Μετά την ανάρτηση του γραφείου τύπου :Η απάντηση της Αναζωογόνησης Ξηρομέρου στην συκοφαντική και ύποπτη ανάρτηση . 
Ένας δήθεν  ανώνυμος( λες και δεν τον ξέρουμε, ποιος είναι)  ,θρασύς ,ψεύτης , συκοφάντης πολιτικός νάνος, έγραψε επί λέξει σε blog , το οποίο ποτέ δεν δημοσίευσε την απάντηση μου , αν και για σιγουριά ,του την έστειλα και με email :


Όσο και να προσπαθούν κάποιοι να καλύψουν τα πίτουρα απλά ματαιοπονούν.!!! 

Ανώνυμος είπε...( στο γνωστό blog  12 Μαΐου 2020 - 5:46 μ.μ. ).!!!


Εάν παρακολουθήσει κανείς τις αναρτήσεις του προκλητικού κου Στάικου θα νομίσει ότι ο Αστακός ήταν μια όση επί θητείας του και ξαφινκά μεταμορφώθηκε σε χωματερή. Νομίζει ότι κόσμος έχει κοντή μνήμη. Όλα τα έργα του ήταν τσαπατσουλιές, προχειρότητες, χωρίς μελέτες και είχαν αυτόν αρχιτέκτονα. Ξεκίνησε την διαπλάτυνση του παράλιου μόλου χωρίς μελέτη χωρίς σχεδιασμό και γι αυτό τον σταμάτησαν.
Η προβλήτα βυθίζεται χάρι πάλι στα έργα του αφού αυτός ήταν ο αρχιτέκτονας της όψης παραλίας όταν έκλεισε το δρόμους και άπλωσαν καρέκλες και μετά όταν κατάλαβε ( αν κατάλαβε) τι έκανε βρήκε την απίστευτη λύση. Έριξε άσφαλτο την έβαψε μάλιστα και κόκκινη και την ευθυγράμμισε λύνοντας έτσι το πρόβλημα. Τέλειο σε σύλληψη. Ποτέ δεν πήγε κατηγορούμενος ούτε εμποδίστηκε για να ρίξει χαλίκι στη πλάζ. Απλώς γιατί ποτε δεν έριξε χαλίκι αλλά άπλωνε το υπάρχον χαλίκι γι αυτό επι θητείας του είχε περιοριστεί η πλάζ στο μισό της. Τι να περιγράψει κανείς από τα έργα και τις ημέρες του. Προφανώς ζει στο κόσμο του γιαυτό και δεν καταλαβαίνει ότι η σημερινή εικόνα του Αστακού είναι κατά 50% δημιούργημά του. Για το άλλο τεράστιο έργο του με το νερό λίαν συντόμως. 

Μόνο που το blog,στο οποίο έγινε η ανάρτηση, δεν μου έδωσε το Συνταγματικό μου δικαίωμα, αφού αναφέρθηκε προσωπικά σε εμένα να αντικρούσω τα ψέματα , τις συκοφαντίες  και τις απειλές  .!!!  

Έτσι λοιπόν αποκαθιστώ με  αλήθειες  και στοιχεία απέναντι   στα εσκεμμένα συκοφαντικά ψέματα του συκοφάντη , πολιτικού νάνου .!!!
Άκουσε  λοιπόν θλιβερό ανθρωπάκι , που μίλησες για τσαπατσουλιές Στάκου , για μη ύπαρξη μελετών και  κατασκευή έργων  χωρίς μελέτες :
Όταν παρέδωσα το 2010 στο Δήμο στον επόμενο Δήμαρχο κύριο Σαμαρά ,παρέδωσα  13 μελέτες , από τις  οποίες θα σου θυμίσω τώρα μόνο τις δυο .
Η μελέτη Αντικατάστασης του Αγωγού Ύδρευσης από τον άγιο Δημήτριο μέχρι τον Αστακό με πολυαιθυλένιο με  περιβαλλοντικές άδειες και τεύχη δημοπράτησης με το συνολικό προϋπολογισμό του έργου 7 εκατομμύρια ευρώ  και την μελέτη για την Ασφαλτόστρωση ( που ανακοίνωσε η Περιφέρεια πως θα κάνει ) ,από Μπαμπίνη έως μονή Αγίου Γεωργίου .( όπως ίδια μελέτες άφησα και για  την Παλαιομάνινα και για την Παναγία την Φανερωμένη ) και σύνολο είπαμε 13.!!! 
Με μελέτη και δημοπρασία  δεν έγινε το Δημαρχείο  και η αίθουσα του πνευματικού κέντρου ;;;;  
Με μελέτη και δημοπρασία    δεν έγιναν και τα δύο κλειστά γυμναστήρια ;
Με μελέτη και δημοπρασία  δεν έγινε η κατασκευή της καινούργιας μεγάλης δεξαμενής του Αστακού με δυο ξεχωριστά διαμερίσματα συνολικής χωρητικότητας 2.000 κυβικών μέτρων και ο αγωγός πε  PVC , από την δεξαμενή στα Λιβαναίικα Αλώνια μέχρι την δεξαμενή του Αστακού ,προϋπολογισμού τότε 280 εκατομμύρια δραχμές; 
Με μελέτη και δημοπρασία  δεν έγινε η κατασκευή του Λυκείου Αστακού ; 
Με μελέτη και δημοπρασία  δεν έγινε η ασφαλτόστρωση του δρόμου Βασιλόπουλου- Βελλά ;
Με μελέτη και δημοπρασία  δεν έγινε η ασφαλτόστρωση του μισού  δρόμου  Αγράμπελα Πηγάδια ;
Με μελέτη και δημοπρασία  δεν έγινε η ασφαλτόστρωση του δρόμου του κάμπου του Αστακού ;
Με μελέτη και δημοπρασία  δεν έγινε η ασφαλτόστρωση σχεδόν όλων  των  δρόμων  Βασιλόπουλου και Καραϊσκάκη προϋπολογισμού 700.000 ευρώ; 
Με μελέτη και δημοπρασία δεν έγινε το έργο της ύδρευσης των Βλυζιανών με αγωγό πολυαιθυλενίου  ; 
Με μελέτη και δημοπρασία δεν έγινε από το περίπτερο και κάτω, η  κατασκευή καινούργιου αποχετευτικού αγωγού των ρεμάτων, ο οποίος είχε κατασκευαστεί πριν το 1900 ,ο οποίος  ήταν θολωτός πετρόκτιστος, ο οποίος με την πάροδο αιώνος είχε  πάθει απόφραξη και σίγουρα θυμάσαι, πως όταν είχε ισχυρές νεροποντές ,επειδή μόλις περνούσε λίγο νεράκι από τον  πετρόκτιστο  αγωγό , τότε το νερό γύριζε πίσω από τα φρεάτια και έμπαινε στα πλαϊνά μαγαζιά των κυρίων Γιαννούτσου και Μιόβολου , την μαρτυρία των οποίων επικαλούμαι , όπως και χιλιάδων κατοίκων , και τον αντικαταστήσαμε  με σύγχρονο αγωγό ,ύστερα από μελέτη της ΤΥΔΚ και μετά από δημοπρασία πληρώσαμε 40.000 ευρώ;
Με μελέτη και δημοπρασία  δεν έγινε η στις δύο θητείες μου ως Προέδρου της Κοινότητας Αστακό  η πλακόστρωση  δύο φάσεις ολόκληρης της παραλιακής πλατείας  και  όχι απευθείας αναθέσεις , που κάποτε ήταν με χώμα και την έβρεχαν τα καλοκαίρια οι επαγγελματίες με θαλασσινό νερό , γιατί ούτε νερό υπήρχε τα καλοκαίρια και αυτό ήρθε στην θητεία μου με τα υλικά ,που υπήρχαν τότε και όχι με πολυαιθυλένιο που Με μελέτη και δημοπρασία  δεν έγινε η ασφαλτόστρωση του Πριν πλακοστρωθεί ,για να είμαι δίκαιος, επί θητείας του κυρίου Βασιλείου Στράτου ως Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Αστακού  το 1972 μαζί με το σημερινό λιμάνι  η πλατεία είχε  ασφαλτοστρωθεί, το έργο αυτό επί κυρίου Στράτου ήταν άψογο  έργο ,αλλά μέχρι το 1988 που την πλακοστρώσαμε εμείς,  είχε χαλάσει η άσφαλτος  και είχε πολλές λακκούβες ,όπως ήταν φυσικό και κάναμε και τα παρτέρια με το πραγματικό γκαζόν , το οποίο ήταν καταπράσινο Χειμώνα Καλοκαίρι και κουρεμένο δύο φορές  την εβδομάδα πάντα και ασφαλτοστρώσαμε και τον δρόμο μπροστά στο λιμάνι ,που το τσιμέντο μετά από τόσα χρόνια επί κυρίου  Στράτου και την διέλευση βαριών φορτηγών, είχαν γίνει   μεγάλες λακκούβες στο τσιμέντο , που δεν μπορούσαν τα περπατήσουν γυναίκες με τακούνια και εμείς τον ασφαλτοστρώσαμε με άριστης ποιότητας άσφαλτο και για λόγους αισθητικ΄λης του τοπίου βάψαμε την μαύρη άσφαλτο με κεραμιδί χρώμα ,με το οποίο για χρόνια ήταν πανέμορφο το λιμάνι μαζί με το πάντα περιποιημένο και καταπράσινο γκαζόν   .
Και είχα και κάτι ρουφιάνους σαν και σένα , που δεν με άφησαν ύστερα από καταγγελίες να ολοκληρώσω και την τσιμεντόστρωση επέκταση του παραλιακού μόλου μπροστά στο σημερινό ΚΤΕΛ.!!!!
Σε ποιόν κάνατε κακό ρε συκοφάντη ;;;
Σε εμένα ή στον Αστακό;;;;
Λες αλήθεια ότι δεν έφερα καινούργιο  ποταμίσιο αμμοχάλικο ;
Και βεβαίως  είναι εδώ τα φορτηγά των κυρίων Μακρυγιάνη και Ρηγάλου. που έφερναν πλυμένο ποταμίσιοι ψιλό χαλίκι για τις πλαζ , αφού μάλιστα στο μόλο του Εσχατολάγκαδου , ο όποιος έγινε επίσης στην θητεία μου ως Προέδρου Κοινότητας Αστακού δεν υπήρχε εκεί  καθόλου πλαζ , όταν εσύ δεν ήσουν εδώ  και για να γίνει εκείνη η πλαζ έπεσαν εκατοντάδες φορτηγά ποταμίσιου χαρακιού    αξιολύπητε ψεύτη –συκοφάντη και όποτε έχεις τα κότσια σε προκαλώ σε δημόσια συζήτηση  εκεί μπροστά στις δύο πέτρινες βρύσες της παραλιακής πλατείες .
Όπως ρίχναμε  και μετά το εσχατολάγκαδο κάτω  από τα παραλιακά σπίτια Καλλίνικου, Δελαπόρτα , Καϋμενάκη ,Σαφαέλου , Δεμερούκη και στα Γούλια  ακόμη .!!! 
Η προβλήτα που  λες συκοφάντη 5:46 , πως  βυθίζεται και ότι εγώ ήμουν Αρχιτέκτονας , θα πρέπει να μάθεις κοινό ρεμάλι ,πως έγινε  το 1972 επί θητείας του Κυρίου Βασιλείου Στράτου ως Προέδρου του τότε Λιμενικού ταμείου και ήταν ένα από τα μεγαλύτερα του Αστακού και όπως όλα τα λιμάνια  μετά από σεισμούς έτσι και αυτό ,μετά τον μεγάλο σεισμό της Πάτρας έπαθε την καθίζηση πολύ φτηνό ανθρωπάκι και πολιτικέ νάνε , που έχεις το θράσος να μου βγάλεις εμένα γλώσσα για το  νερό ,αντί να ντρέπεσαι ,αφού στις θητείες τις δικιές μου και του κυρίου Πιτσούλια ως Προέδρων της Κοινότητας Αστακού ,άλλα και στην θητεία μου ως Δήμαρχου  Αστακού δεν έλειψε ούτε μια ημέρα νερό από τον Αστακό .!!!  
Και μετά   λες συκοφάντη 5:46  η προβλήτα που    βυθίζεται πως  και ότι εγώ ήμουν Αρχιτέκτονας.
Θα πρέπει να μάθεις κοινό ρεμάλι ,πως έγινε  το 1972 επί θητείας του Κυρίου Βασιλείου Στράτου ως Προέδρου του τότε Λιμενικού ταμείου και ήταν ένα από τα μεγαλύτερα έργα  του Αστακού και όπως όλα τα λιμάνια  μετά από σεισμούς έτσι και αυτό μετά τον μεγάλο σεισμό της Πάτρας έπαθε την καθίζηση αξιολύπητε ψεύτη –συκοφάντη και όποτε έχεις τα κότσια σε προκαλώ σε δημόσια συζήτηση  εκεί μπροστά στις δύο πέτρινες βρύσες της παραλιακής πλατείας .
Και στην γωνία μπρστά στο υπέροχο πλακόστρωτο με χειροποίητες πέτρες επί κυρίου  Στράτου , για προστασία  του από το χειμέριο κύμα κατασκευάσαμε μια μικρή προβλήτα 12 μέτρων περίπου  , χωρίς ασφαλώς καμία άδεια , την οποία τσιμεντοστρώσαμε με σκοπό να βάλουμε και έναν βατήρα ,από όπου πήγαιναν νέοι και έκαναν βουτιές από ψηλά , αλλά κάποιοι στην συνέχεια κάνοντας μέγα λάθος, πήγαν και την ξήλωσαν και τώρα την αποζητούν . 
Με την οποία και προστατευόντουσαν οι πλάκες , άλλα και   έμενε και το αμμοχάλικο και υπήρχε και μικρή πλαζ και προς το Χοβολιό , όπως φαίνεται ακόμη  με τις σχετικές φωτογραφίες .!!! 
Και ρουφιάνοι γίνατε  με την τσιμεντόστρωση   του μόλου μπροστά  στο ΚΤΕΚ  και ολόκληρο το Λιμενικό σώμα είχε έρθει στον Αστακό και στην Εισαγγελία  με πήγατε     και ζητάς και τα ρέστα και από πάνω  ανθρωπάκι  .!!!
Γιατί μήπως είχε πάρει καμιά άδεια ο κύριος Λυμπεράτος , όταν τσιμεντόστρωνε το τμήμα εκεί που ήταν οι φοίνικες ή όταν έφτιαχνε την καινούργια ράμπα για το ferry boat ;
 Άλλα σε εκείνον δεν βρέθηκαν ρουφιάνοι σαν και σένα, αφού είχε χρειαστεί να διαπλατύνει τον δρόμο και να ρίξει σε όλο αυτό το μήκος βράχια και μπάζα στην θήλασα, πράγμα που απαγορευόταν αυστηρά ,άλλα εγώ τότε δεν πήγα να τον καρφώσω, που ήμασταν πολιτικοί αντίπαλοι  και τώρα εκεί οι πολίτες απολαμβάνουν τον περίπατό τους σε αυτό το πολύ χρήσιμο έργο  , ρεμάλι μου  5:46.!!!!  
Το 99% των παράκτιων έργων όλων των παράλιων Χωριών και Κωμοπόλεων της Χώρας την εποχή εκείνη και πριν και οι ίδιες οι Νομαρχίες τα κατασκεύαζαν χωρίς τις τυπικές άδειες από ΓΕΝ, ΥΠ-ΕΜΠ-ΝΕΥΤ, κλπ και εμείς μέσω της μηχανικού του Δήμου Αστακού κυρίας Ραλάτου στείλαμε στο τότε Λιμενικό Ταμείο Αιτωλοακαρνανίας στο Μεσολόγγι τη μελέτη για την ολοκλήρωση του έργου και ακόμη να εγκριθεί η μελέτη μετά τα 12 χρόνια που πέρασαν .!!!
Κατάλαβες δυστυχισμένο  ανθρωπάκι- νάνε ποιες είναι οι αλήθειες , τις οποίες γνωρίζουν , όλοι οι Αστακιώτες ,εκτός από εσένα και την μικρούλα παρεούλα σου       
Ιδού  Η Ρόδος ιδού και το πήδημα μικρόψυχο ανθρωπάκι- νάνε  της πολιτικής  5:46.!!!  
Αστακός 14/5/2020
Παναγιώτης Στάικος 
Πρώην Δήμαρχος Αστακού   συκοφαντική και ύποπτη ανάρτηση .




το οποίο για χρόνια ήταν πανέμορφο το λιμάνι μαζί με το πάντα περιποιημένο και  να ολοκληρώσω και την τσιμεντόστρωση τσιμεντοστρώσαμε με








6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πραγμστικα Παναωτη τα εχεις χαμενα .......βρες κστι να ασχοληθείς......ξερω ενα πολυ καλο σπιτακι να πας εκει κοντσ στα πατρια εδαφη.......αντε νσ παιξεις με τα αλλα παιδακια......

Ανώνυμος είπε...

Σε τσούζει ο γιατρός 8:43 και μέσα στην παραζάλη σου πουλάς κούφιες μαγκιές .
Σας π.......... ο Παναγιώτης και σας αρέσει .

Ανώνυμος είπε...

Γύπας ο Παναής!
Το πρωί τα καταγγέλει!!
Το μεσημέρι κολατσίζει!!!
Και το απόγευμα τα ψηφίζει!!!

Ανώνυμος είπε...

Και το βράδυ τους ξεσκίζει .
Πονάς ε;

Ανώνυμος είπε...

Ρε αυτός έχει μνήμη ελέφαντα και τα θυμάται όλα τα έργα απ έξω και ανακατωτά και όταν πάρει φορά ο Σταικος γίνεται οδοστρωτήρας και συνθλίβει κάτι μυρμήγκια .

Ανώνυμος είπε...

Δεν παίζεσαι γιατρέ τα ξεβράκωσες τα θρασύδειλα ανθρωπάκια με έργα και φωτογραφίες και τα έκανες και κατάπιαν την γλώσσα τους,

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.