Ροή Αναρτήσεων

Με αδικείτε κύριε Σταικε..


Πολλάκις αναρωτήθηκα  γιατί η ανάρτηση μου "ο Δήμος ανήκει στους δημότες του" στα κοινωνικά δίκτυα σας όχλησε αφού ρητά και με σαφήνεια αναφέρομαι στη δημοτική αντιπολίτευση που διαχειρίστηκε ως Δημοτικη Αρχή το Δήμο Ξηρομέρου.
Ποιός νοήμων άνθρωπος , με στοιχειώδη λογική επάρκεια θα σας ενέτασε στη στείρα δημοτική αντιπολίτευση;
Οταν εσείς δημόσια , ξεκάθαρα και με παρησία δηλώνεται οτι στηρίζεται ακόμη και εθελοντικά ενέργειες της Δημοτικής Αρχής;
Οταν εσείς ψηφίζεται 9 στις 10 φορές στό Δημοτικό Συμβούλιο καθε θέμα και πρόταση που καταθετει προς ψήφιση η νέα Δημοτική Αρχή.
Οταν εσείς  στέκεστε σταθερά δίπλα με την ψήφο σας στη νέα Δημοτική Αρχή ακόμη και όταν απείθαρχα μέλη της απουσιάζουν απο τις συνεδριάσεις..
Επί της ταμπακιέρας..
Στην εποικοδομητική συμπολίτευση με πικρίες είστε για εμάς κ Σταικο..
Πικρίες δικαιολογημενες ίσως  που συναντά ο καθείς και μεταξύ μελών των καλυτέρων οικογενειών ..
Θα μου επιτρέψετε όμως να συνεχίσω να  εκφράζω την άποψη μου δημόσια, οπως θαρρώ οτι πράττετε και εσείς και  οχι κρυπτώμενος σε ανώνυμα σχόλια , ακόμη και αν ο Αστακός ειναι μικρός και πολλάκις με... "δρόμους ολισθηρούς"
Με ειλικρινή αγάπη πάντα στή διάθεση σας..
Ηλίας  Κοτρότσος.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για να αδικήσω κάποιον αγαπητέ Ηλία πρέπει να πω κάτι .
Και εγώ ως Παναγιώτης Στάικος δεν ανέφερα ούτε κατά διάνοια το όνομα σου .
Το κείμενο -απάντηση δεν είναι κείμενο Στάικου ,αλλά της Παράταξης Αναζωογόνηση Ξηρομερου ,της οποίας βέβαια είμαι επικεφαλής .
Αλλά επ ουδεν εγώ ειμί το κράτος ως Αυτοκράτωρ .
Η παράταξη η οποία έχει Συλλογική Δράση και στην οποία αναφέρθηκες και όχι σε εμένα πουθενά ,έκρινε και αποφάσισε με συλλογικότητα και με αυξημένη πλειοψηφία ,να εκδοθεί αυτή η απάντηση προς εσένα ,γιατί θεώρησε ,πως αυτά που έλεγες για την παράταξη μας ,ήταν άδικα και συκοφαντικά .
Μην επιμένεις επομένως στο λάθος σου ,μάλιστα εμπλέκοντας και το όνομα μου .!!
Με εκτίμηση πραγματική και σεβασμό προς το άνθρωπο ,επιστήμονα και οικογενειάρχη Ηλία Κοτρώτσο
Παναγιώτης Στάικος
Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης
Αναζωογόνηση Ξηρομερου

Ανώνυμος είπε...

Καλησπερα σας κ Σταικο
Μα και εγω με την ιδιότητα σας ως επικεφαλης της παραταξης σας απευθύνομαι.Ανεξάρτητα απο το υφος και το περιεχόμενο του δελτιου τύπου της παραταξης σας με τιμα ιδιαίτερα που ολοκληρη δημοτικη παραταξη με τόσα προβλήματα που ταλανίζουν το δήμο ξηρομέρου προέταξε να ασχοληθεί με μια ανάρτηση μου σε ενα κοινωνικο δικτυο
Πάντα με αγαπη και σεβασμο
Ηλιας Κοτρότσος

Απάντηση

Ανώνυμος είπε...

Μα για την Παράταξή μας καλέ μου φίλε και όχι μόνο Ηλία ,είσαι πολύ σημαντικό Δημόσιο Πρόσωπο και εκτός από σεβασμό προς το πρόσωπό σου , έχουμε και απαιτήσεις υψηλού επιπέδου από το πρόσωπό σου , το γεγονός ότι έχεις πάρει τα εκλογικά σου δικαιώματα από τον Δήμο μας( ή μήπως κάνω λάθος;) , δεν σημαίνει πως δεν ανήκεις στους πολύ ενεργούς Πολίτες του Δήμου μας, στα πράγματα του οποίου ασφαλώς έχεις πολύ μεγάλο δικαίωμα να ασχολείσαι ,πράγμα που μας χαροποιεί ιδιαίτερα ως Παράταξη και θεωρούμε τιμή μας να συνομιλούμε με ενεργούς πολίτες σαν και εσένα , όχι απλά όταν κάνουν άθελα τους ή χωρίς πρόθεση , όπως θέλω να πιστεύω ότι μας αδίκησες χωρίς πρόθεση ,αλλά από λάθ0ος σου ή κακή πληροφόρηση κάποιων ρεμαλιών , όπως αυτή η μαϊμού με τα γυαλάκια από το Μύτικα, την οποία μαϊμού δεν καταδέχεται να φτύσει κανένας ούτε στον Μύτικα .!!!!
με αγάπη
Dr.Παναγιώτης Στάικος

Ανώνυμος είπε...

Ως απλό μέλος της τοπικής μας κοινωνίας, δέν αναγνωρίζω ηθικοπολιτικά (ως προς το λεκτικό του ύφος και λεκτικό του ήθος) τον επίλογο,
απο το σχολίο : 12 Μαϊου 2020 9:20 μ.μ. του κ. Παναγιώτη Στάϊκου.

Ευχαριστώ !
Σπύρος Ν. Γιαννέλης
Αρχοντοχώρι

Ανώνυμος είπε...

Παναωτη εχεις ξεφύγει....μαζεψου....μαζεψου...θα σας στειλω χαπακια απο το μαγαζι μου να κανετε κουμαντο.....να γινετε ανθρωποι στην παραταξη

Ανώνυμος είπε...

Σπυρο Γιαννελη ζεις;;;;; συγκλονιστικα......αχχαχαχαχαχαχαχα οχι αλλο ρε φιλε....ημαρτον...

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.