Ροή Αναρτήσεων

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΙΚΟΣ : Η απάνθρωπη θεωρεία της Αγέλης για τον Covid19.!!!!


Με την άνοιξη παρούσα , με τα χρώματα και αρώματα παντού , με την χθεσινή ανατέλλουσα υπέρλαμπρη Σελήνη και την Δώρα μας ,να μας αφιερώνει αυτό το υπέροχο τραγούδι : Ελεωνόρα Ζουγανέλη/Ευριπίδης Ζεμενίδης - Το τραγούδι της άνοιξης.!!!
Σε ένα σχόλιο μου για την ανόητη και απάνθρωπη θεωρεία της Αγέλης για τον Covid19 και δυστυχώς όχι όπου και όπου, αλλά; στην Σουηδία.!!!
Όπου έγραφα:
Κατέρρευσε το στα μάτια μας Σουηδικό θαύμα Κράτους Πρόνοιας .
Και τι έγινε;
Ένα κράτος από ψυχρά κτήνη ,τα οποία άφηναν τους ασθενείς με Covid19 (να μου επιτραπεί η έκφραση με την αγάπη που έχω για τα σκυλάκια ) να ψοφάνε σαν τα αδέσποτα σκυλιά στον δρόμο .
Τους έπαιρναν τηλέφωνο ασθενείς με Covid19 και τους εκλιπαρούσαν να στείλουν ασθενοφόρο για να τους μεταφέρει στο Νοσοκομείο και αυτά τα κτήνη τους έλεγαν περιμένετε σε λίγο θα έρθει το ασθενοφόρο ,το οποίο όμως δεν πήγαινε ποτέ .!!!
Αυτό εμένα ο Δάσκαλος μου με είχε μάθε,ι να το λέω η κτηνωδία στην Σουηδία .!!!!
Ακολούθησε ο πάρα κάτω διάλογος:
Κώστας Καρναβάς Δυστυχώς οι Λαοί πληρώνουν το βαρύ τίμημα, της αδιαφορίας του σκληρού κι αχόρταγου καπιταλισμού...και δεν είναι μόνο το ζήτημα της Υγείας. Είναι και η πείνα που θερίζει χιλιάδες παιδιά στο πλανήτη δούνε πολλά τα μάτια του κόσμου.
Panagiotis Staikos Κώστας Καρναβάς συμφωνώ απολύτως μαζί σας κύριε Καρναβά ,αλλά δυστυχώς για την πραγματικότητα οι λαοί ,οι οποίοι υφίστανται την πείνα και τα άλλα δεινά του σκληρού και ανάλγητου Καπιταλισμού ,είναι οι ίδιοι ,που με την ψήφο τους στις εκλογές απορρίπτουν την Αταξική Κοινωνία ,επιλέγοντας τις Αστικές Δημοκρατίες ,οι οποίες είτε υπό τον μανδύα της πρώην δήθεν ουμανιστικής καπιταλιστικής κοινωνίας της Σουηδίας του Ούλοφ Πάλμε ή του σκληρού καραγκιόζη Τράμπ ,τους επιστρέφουν την υποχρέωση και το ευχαριστώ με πείνα και θάνατο ;
Επομένως τις πταιει ;;;;;!!!!!
Δεν φαντάζομαι ,να έχετε Αντίρρηση ;;;
Καλό σας απόγευμα :
Ν.Γκάτσος στον Πρίγκιπα της Ανατολής .......καληνύχτα Κεμάλ
Αυτός ο κόσμος, δεν θα αλλάξει Ποτέ .!!!!
Σωστός ;;;;!!!!
Εμένα λατρεμένος και τιμημένος ….
Σε κάτι ξερονήσια ,για δωρεάν διακοπές από την ίδια του την Πατρίδα .!!!
Καλό Σαββατοκύριακο φίλοι μου και όχι με τα μούτρα πάμε πλατεία

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια γιατρέ .
Μπράβο σου για τον αγώνα σου από την πρώτη στιγμή που φάνηκε αυτός ο καταραμένος ιός .σε ευχαριστούμε .

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.