Ροή Αναρτήσεων

Πρόσκληση - γνωστοποίηση για συμμετοχή στον διαγωνισμό για την κατασκευή του έργου «Αγροτική Οδοποιία Δ.Ε. Αστακού Δήμου Ξηρομέρου», προϋπολογισμού 497.172,71 €.




Μία νέα πρόσκληση - γνωστοποίηση έχουμε στην ιστοσελίδα του Δήμου Ξηρομέρου, στην ξεχωριστή ενότητα ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ - ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, αλλά και στην κεντρική σελίδα, όπου εκεί ανεβαίνουν οι προσκλήσεις για τους διαγωνισμούς, αλλά και τις απ' ευθείας αναθέσεις, για έργα, προμήθειες και υπηρεσίες για να μπορεί ο καθένας που ενδιαφέρεται να δώσει προσφορά, να λάβει γνώση.
Η διαδικασία ανάρτησης και δημοσιοποίησης των προσκλήσεων για τις απ' ευθείας αναθέσεις και τους διαγωνισμούς στην ιστοσελίδα του Δήμου Ξηρομέρου, ξεκίνησε με την ανάληψη των καθηκόντων της νέας Δημοτικής Αρχής.
H συγκεκριμένη πρόσκληση - γνωστοποίηση αφορά για εκδήλωση ενδιαφέροντος για την συμμετοχή στο διαγωνισμό, για την κατασκευή του έργου «Αγροτική Οδοποιία Δ.Ε. Αστακού Δήμου Ξηρομέρου», προϋπολογισμού 497.172,71 € και γίνεται προκειμένου, όποιος θέλει και έχει τις από τον Νόμο προϋποθέσεις, να καταθέσει την προσφορά του και η κατακύρωση του διαγωνισμού θα γίνει με κριτήριο την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, αποκλειστικά βάσει τιμής (χαμηλότερη τιμή).

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.