Ροή Αναρτήσεων

Πάνος Χολής:Προπηλακισμός Αντιδημάρχου με βαθύτερο νόημα και πολλά μυνήματα


 Απαράδεκτες συμπεριφορές και νοοτροπίες που δεν έχουν θέση στην μικρή  αλλά πολιτισμένη κοινωνία μας. 
Απαράδεκτες επίσης και οι στοχευμένες  πρακτικές, δολοφονίας  χαρακτήρων με συνεχόμενο μπούλιγκ με ανθρωποφάγα ένστικτα. 
Απαράδεκτες και οι λογικές συντήρησης τις παρανομίας  και τις ανομίας εις βάρος των πολιτών με διαρκεί συνέπεια στις υποχρεώσεις τους έναντι του δήμου μας. 
Το πολιτικό προφίλ του καθενός δεν χτίζετε με ανθρωποφαγία των πολιτικών αντιπάλων αλλά με σύγχρονο πλαίσιο θέσεων, απόψεων αλλά και πρακτικών.
Ο Αντιδήμαρχος Φίλιππος Σαμαλέκος  προπηλακίστηκε, επικίνδυνα, γιατί προσπάθησε να επιβλέψει, ως ο νόμος ορίζει, την  υλοποίηση των αποφάσεων της δημοτικής αρχής  για τήρηση της νομιμότητας στο χάος των παράνομων, αυθαίρετων  και επικίνδυνων  για την δημόσια υγεία συνδέσεων στον  ταλαιπωρημένο κεντρικό αγωγό ύδρευσης  της πόλης του Αστακού.
 Ο προπηλακισμός δεν είχε στόχο τον Αντιδήμαρχο ως πρόσωπο, αλλά την πολιτική απόφαση της δημοτικής αρχής να βάλει τέρμα στις κλοπές νερού από τον αγωγό και να τηρήσει τον κανονισμό ύδρευσης ,ίσως για πρώτη φορά.
Ο προπηλακισμός στέλνει πέντε μηνύματα 
1)Στη δημοτική αρχή να μη τηρήσει τη νομιμότητα και την προειδοποιεί για ανάλογες ενέργειες  και σε άλλες μελλοντικές της παρεμβάσεις στα θέματα ύδρευσης και όχι μόνο.  2) Μήνυμα εκφοβισμού στις υπηρεσίες του δήμου να μη εισακούσουν στις εντολές της πολιτικής τους ηγεσίας για τήρηση του  κανονισμού ύδρευσης.
3) Μήνυμα στους δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας να είναι προσεχτικοί στο μέλλον τι είδους αποφάσεις  λαμβάνουν.
4)Μήνυμα στις παρατάξεις της  αντιπολίτευσης να μη συμπορευτούν στο θέμα με τη δημοτική αρχή.
5)Μήνυμα στους προέδρους των κοινοτήτων που έχουν θέματα παράνομων συνδέσεων να μη συνεργαστούν με τη δημοτική αρχή για τήρηση της νομιμότητας.
Είναι φανερό ότι θέλει πολύ χρόνο, δουλειά, επιμονή , υπομονή και ευλαβική συλλογική προσήλωση στο στόχο ώστε να καταφέρει η νέα δημοτική αρχή να μετατρέψει το δήμο ,από  ΕΤΑΙΡΕΙΑ-ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ σε ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΟΠΙΚΗΣ  ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ!!! 
Σε αυτή την προσπάθεια μένω υποστηριχτής και ας βρίσκομαι, εν σώματι ,σε χιλιομετρική απόσταση.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εμείς αγαπητέ φίλε Πάνο για το θέμα αυτό είχαμε ξεκάθαρη θέση από την αρχή και είπαμε πως θα είμαστε δίπλα στην Δημοτική Αρχή για το σφράγισμα των παράνομων παροχών και των κακοπληρωτών με εξαίρεση του πολύτεκνους , ανάπηρους , μακροχρόνια άνεργους και προτείναμε και συγκεκριμένα να κοπεί άμεσα η παροχή νερού προς την Παναγία την Λεσινιώτισσα , γιατί αφ ενός κανένας από τους χρήστες δεν είναι δημότης του Δήμου μας και αφ εταίρου επειδή έχουν τοποθετήσει δικό τους αντλητικό συγκρότημα από την δεξαμενή του Αγίου Δημητρίου, παίρνοντας ρεύμα από την παροχή του Δήμου Ξηρομέρου ,αλλά δεν έχουν πληρώσει ούτε ένα ευρώ ρεύμα , το οποίο μπορεί και να πλησιάζει το ένα εκατομμύριο ευρώ . Εγώ τους το είχα κόψει, αλλά μετά το ξανασύνδεσαν. Και για τους κατοίκους στο Βαλτί ( στην Παναγία την Φανερωμένη ) που παίρνουν νερό από τον αγωγό Αγίου Δημητρίου - Αστακού στην διασταύρωση με τον δρόμο Μεσολογγίου - Αστακού προτείναμε , να κοπεί και αυτή η παροχή, να τοποθετηθεί μια μικρή αντλία στην ξύλινη γέφυρα κοντά στον οικισμό στο Βαλτί και για πόσιμο να τους πηγαίνει ο Δήμος με το μεγάλο πυροσβεστικό το Mercedes μια φορά την εβδομάδα , αλλά δυστυχώς δεν εισακουστήκαμε , όταν η ποσότητα αυτών των δύο αγωγών προς την Παναγία την Λεσινιώτισσα και το Βαλτί είναι πάνω από το 1/4 του νερού που βγάζει η υδρομάστευση του Αγίου Δημητρίου .
Επομένως σε εμάς τέτοιο μήνυμά δεν θα έχει καμιά αξία και θα είμαστε αταλάντευτοι στην πάγια θέση μας .
Παναγιώτης Στάικος
Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης
Αναζωογόνηση Ξηρομέρου .

Ανώνυμος είπε...

Δεν είδα να αναφέρεστε καθόλου στον υποψήφιο με το συνδυασμό σας που επιτέθηκε με μαχαίρι στον αντιδήμαρχο επειδή του έκοψαν παράνομη σύνδεση που λειτουργούσε χρονια και επι των ημερών σας ως δήμαρχος.
Απο θεωρία και συμβουλές είμαστε πλήρης, αυτό που χρειάζεται είναι αυτό που δεν κάνατε εσείς και οι άλλοι Δήμαρχοι για πολλά χρόνια, να σταματήσει η αυθαιρεσία και ο τραμπουκισμός είς βάρος των απλών πολιτών που ποτέ δεν τους σεβαστηκατε.
Αλήθεια αν είχατε εκλεγεί εσείς θα κόβετε την παράνομη παροχή του δημοτικού σας συμβούλου???

Ανώνυμος είπε...

Οι πρώην αντιδήμαρχοι που είναι ρε παιδιά? γιατί δεν παίρνουν θέση στο επεισόδιο, να μας εξηγήσουν πως αντιμετώπιζαν αυτοί παρόμοια περιστατικά ή μήπως δεν είχαν τέτοια επεισόδια?
Μάλλον δεν θα είχαν γιατί ήταν όλοι αγαπημένοι και αυτοί που έκλεβαν και αυτοί που τους κάλυπταν.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ωραίοι είναι αυτοί.
να έχουν τζάμπα ρεύμα και φώς
και να το πληρώνει του Αστακού ο λαός.

Ανώνυμος είπε...

αυτοί όλοι φαίνεται, εχασαν την Κου τάλα, και δεν τους, μέλει.

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.