Ροή Αναρτήσεων

Πρόβλημα ύδρευσης του οικισμού Άγιος Αθανάσιος Αρχοντοχωρίου.

 


       Έντονη είναι η ανησυχία στο σύνολο των κατοίκων του οικισμού Άγιος Αθανάσιος (Δεργοβίτσα) Αρχοντοχωρίου καθώς οι ταλαιπωρίες τους με το ζήτημα του νερού δεν λένε να λάβουν τέλος. Όπως αναφέρουν σε αίτηση τους με αποδέκτη τον Δήμαρχο Ξηρομέρου κ. Τριανταφυλλάκη, ζητούν άμεσα λύση σχετικά με την ύδρευση της περιοχής τους.

Σύμφωνα με την αίτηση, "46οικογενειες του οικισμού Άγιος Αθανάσιος Δεργοβίτσα Αρχοντοχωρίου Δήμου Ξηρομέρου. Δραστηριότητα, Γεωργοί - κτηνοτρόφοι.

Υπεύθυνος Νικόλαος Σάλτος. Παρακαλούμε όπως ενεργήσετε τα δέοντα για την ύδρευση του οικισμού Άγιος Αθανάσιος Δεργοβίτσα Αρχοντοχωρίου από το δίκτυο ύδρευσης της κοινότητας Βλυζιανών ή από οποιοδήποτε άλλη παροχή που εξυπηρετεί την περιοχή. "

Η εξέλιξη του θέματος θα πρέπει να έχει την υπευθυνότητα και τη σοβαρότητα που αρμόζει σε μια υπεύθυνη Δημοτική Αρχή και σ’ έναν τόπο του οποίου η οικονομία εξαρτάται σημαντικά και από τους αγρότες-κτηνοτρόφους.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δέν γινεται να τα κανουν ολα οι δημοι. Υπαρχουν και υπουργεία ανάπτυξης.

Ανώνυμος είπε...

Ας ψήφιζα τε σταικο να σας φέρει. Αν κ στα βλυζιανα που τους πήγε νερό δεν έβρισκε άτομα να βάλει στο συνδυασμό. Η αχαριστία σε όλο της το μεγαλείο.

Ανώνυμος είπε...

πάρτε τε απόφαση. Ενας ειναι ο χαρισματικος και γιατρός της αναπτυξης και της δημιουργιας των Μεγάλων Εργων.

Ανώνυμος είπε...

Ε Λ Έ Ό Σ! ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΟΥΜΕ.... ΘΕΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΕ ΤΟΥΤΟ
;

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.