Ροή Αναρτήσεων

Χωρίς νερό η δεξαμενή ύδρευσης του Μύτικα από σήμερα στις 3 το βράδυ.

             

Σήμερα το βράδυ στις 3 η ώρα, είχαμε ξαφνική διακοπή νερού στον Μύτικα. Η δεξαμενή του Μύτικα και πάλι αδειανή, χωρίς να υπάρχει κάποια βλάβη όπως θα δείτε παρακάτω.....
Πέρασε όλο το καλοκαίρι και με το νερό δεν είχαμε το παραμικρό πρόβλημα διακοπών στον Μύτικα, ούτε και στην Κανδήλα, αλλά ούτε και το συνηθισμένο φαινόμενο της πτώσης της πίεσης των προηγουμένων χρόνων.
Το πρόβλημα δημιουργείται διότι αυτή την περίοδο είναι πεσμένες πολύ οι δύο γεωτρήσεις στα Σαμάρια και το νερό δεν επαρκεί και για Κανδήλα και για Μύτικα. Χρειάζεται να μπαίνουν κάποιες ώρες στο δίκτυο και οι μη νόμιμες ως τώρα γεωτρήσεις της άνω Κανδήλας. Το καλοκαίρι οι γεωτρήσεις ήταν εντός και δεν υπήρχε πρόβλημα.
Άρα άμεση νομιμοποίηση των γεωτρήσεων της άνω Κανδήλας, ακόμα και προσωρινά με διαταγή της διεύθυνσης υδάτων της Περιφέρειας, λόγω του κινδύνου του Covid 19 και εμπλουτισμός παράδειγμα βραδυνές ώρες των δεξαμενών Κανδήλας και Μύτικα αυτούς τους δύο μήνες που οι γεωτρήσεις στα Σαμάρια θα είναι πεσμένες, μέχρι να αρχίσουν οι βροχοπτώσεις και τροφοδοτηθούν τα υπόγεια νερά.
Αν δεν γίνουν αυτά, κατά περίπτωση Κανδήλα και Μύτικας, κάθε μέρα θα μένουν από νερό τους δύο αυτούς μήνες που οι γεωτρήσεις στα Σαμάρια είναι πολύ κάτω.
Εξυπακούεται ότι σε περιουσία του Δήμου, δεξαμενές, αντλίες, γεωτρήσεις, δίκτυα κλπ, κανένας δεν μπορεί να βάζει χέρι πλην του Δήμου Ξηρομέρου. 
Πληροφορούμαστε από τηλέφωνα που κάναμε, ότι η δεξαμενή του Μύτικα αυτή την στιγμή τροφοδοτείται με νερό και η ύδρευση από τις 4 έχει επανέλθει.

πηγή:mytikaspress

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αυτο ακριβως συμβαινει και αμεση νομιμοποιηση των γεωτρησεων λογω και κορονοιου για να ερθει αυτο το αριστο νερο στο δικτυο. Οι προηγουμενοι 5 χρονια δεν το εκαναν. Ηρθε η ωρα.

Ανώνυμος είπε...

Οι προηγούμενοι δεν είχαν προβληματα σχεδόν ποτέ η ανικανότητα κάποιων τα δημιουργισε τώρα μάλλον

Ανώνυμος είπε...

Κόπηκε το νερό και έμεινε η κυρία με της σαπουναδες στην μπανιέρα

Ανώνυμος είπε...

η φαντασια σου τα φταίει. Τράβα σε κανένα ψυχίατρο

Ανώνυμος είπε...

εκανε διακοπές καλοκαιρινές η "διαμάντω" στου Μυτκα κι σώθκαμι.

Ανώνυμος είπε...

ο δε Λύτρας και Γαλουνης επι ΠΑΣΟΚ εποχή
πήραν την Εδρα της Αλυζίας και την πήγαν στην Κανδηλα
και τωρα μας κανουν τους δημοκρατες
Αλύζιος

Ανώνυμος είπε...

για να μοιράσουν την εξουσια τους.
και αδιαφορώντας για την Ενότητα της Αλυζίας

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΑ ΝΑ ΔΕΙ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΗΣ ΑΛΥΖΙΑΣ
ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΙΣΤΕΣ
ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ
ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ.

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.