Ροή Αναρτήσεων

Σπήλιος Λιβανός : Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση της μετεγκατάστασης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας


 Στη συνάντηση που είχα με τον Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας κ. Ιωάννη Νταλαχάνη,

είχα τη μεγάλη χαρά να του ανακοινώσω ότι μετά από πολύμηνη προσπάθεια και συνεργασία με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη και τις υπηρεσιές του Υπουργείου, εγκρίθηκε από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, η χρηματοδότηση της μετεγκατάστασης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας στο κτίριο των παλαιών αποθηκών της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών, που παραχωρήθηκε για τον σκοπό αυτόν από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου τον Υπουργό για την συνδρομή του, αλλά και για τη συνολική στήριξή του στην ΕΛΑΣ και την αποτελεσματικότητά του στη μάχη για την ασφάλεια όλων των Ελλήνων πολιτών.
Ευχαριστώ επίσης όλους όσους συνέβαλαν με τις προσπάθειες τους όλο το προηγούμενο διάστημα.
Όπως μας ενημέρωσε ο κ. Χρυσοχοϊδης, το Ελεγκτικό Συνέδριο, με απόφασή του, ανοίγει τον δρόμο στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να υπογράψει τη σύμβαση με τον Ανάδοχο. Το υπουργείο είναι πλέον σε θέση να χρηματοδοτήσει το σπουδαίο αυτό, πολυαναμενόμενο έργο.
Μία μεγάλη περίοδος αβεβαιότητας και ανασφάλειας για τους αστυνομικούς που δίνουν καθημερινά τη μάχη στην πρώτη γραμμή, αλλά και ένα μεγάλο διάστημα ταλαιπωρίας για τους πολίτες του Μεσολογγίου και του συνόλου της Αιτωλίας φτάνει στο τέλος της.
Το έργο είναι έτοιμο να ξεκινήσει. Τις επόμενες εβδομάδες, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη θα επισκεφτεί το Μεσολόγγι για να δώσει το εναρκτήριο λάκτισμα στην κατασκευή του νέου αστυνομικού Μεγάρου.

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.