Ροή Αναρτήσεων

Αντί η Δημοτική Αρχή να ζητήσει συγνώμη , που άφησε αδικαιολόγητα τον Αστακό χωρίς νερό ,προσπαθεί με μεθόδους Στυλιανού Πατακού ,να κάνει προπαγάνδα .




 Αντί η Δημοτική Αρχή να ζητήσει συγνώμη , που άφησε αδικαιολόγητα τον Αστακό χωρίς νερό ,προσπαθεί με μεθόδους Στυλιανού Πατακού ,να κάνει προπαγάνδα .

Συνέλθετε επιτέλους κύριοι .

Κυβερνάτε πάνω από ένα χρόνο με την ίδια ανευθυνότητα ,προχειρότητα ,τσαπατσουλιά και χωρίς πρόγραμμα και προτεραιότητες .

Μας δείξατε με έναν χωρίς όρια θεατρινισμό τον γερανό να κατεβάζει το μοτέρ, για να σας πούμε μπράβο ;;;

Μα νομίζετε πως απευθύνεστε σε ηλίθιους , όταν γνωρίζουν όλοι ,ότι ο Αστακός έμεινε για άλλη μια φορά και αυτήν ειδικά με αποκλειστική σας ευθύνη, αφού εάν είχατε πράξει το καθήκον σας , ως οφείλατε  , να έχετε και τους (3) τρείς ηλεκτροκινητήρες ( μοτέρ) έν ενεργεία  ,αφού σε αυτό το αντλιοστάσιο όπως και στα άλλα δύο υπάρχουν (3)τρείς ηλεκτροκινητήρες ( μοτέρ) και (3) τρείς αντλίες.!!!

Από την στιγμή που κάηκε το ένα μοτέρ τόσο απλά ,θα μπορούσατε να θέσετε σε λειτουργία το τρίτο μοτέρ και δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα και καμιά διακοπή νερού ,αφού θα είχατε δει με το ηλεκτρονικό σύστημα παρακολούθησης της στάθμης των δεξαμενών , το οποίο μας δείχνετε ως ντελάληδες θεατρίνοι ,το οποίο αχρηστέψατε, αφού δεν μπορέσατε και με αυτό να εντοπίσετε έγκαιρα την βλάβη , με τα γνωστά επακόλουθα της  αδικαιολόγητης ταλαιπωρίας των πολιτών .

Αντί ο αρμόδιος αντιδήμαρχος με πολύ style  θεατρίνου  να μας δείχνει την όμορφη φωτογραφία με τον γερανό και το μοτέρ , μήπως μπορούσε να μας έδειχνε εκείνη την στιγμή τα  χάλια εσωτερικά του εν λόγω αντλιοστασίου ;;;

Μπράβο θέλετε να σας πούμε με τις φωτογραφίες σας τύπου Πατακού ή ντροπή σας ;;;; 

Μήπως θέλετε να σας πούμε μπράβο και για το γεγονός , ότι μπροστά  στο Νεοκλασικού του  Δήμου έχει σπάσει-βουλώσει ο σωλήνας της αποχέτευσης μιας γειτονιάς και τρέχουν τα λύματα  των σπιτιών για 15 ημέρες τώρα με απίστευτη δυσοσμία σε ολόκληρη την περιοχή ,από την οποία αποφεύγουν να περάσουν οι πολίτες και μάλιστα εν μέσω πανδημίας Κορονοϊού ,παρά τις έντονες διαμαρτυρίες των πολιτών , των οποίων έχει εξαντληθεί κάθε ίχνος υπομονής .!!!

Ή θα πρέπει να πάμε σήμερα στο Αστυνομικό τμήμα και να καταθέσουμε μια μήνυση για παράβαση ανήκοντας , με την οποία θέτετε σε κίνδυνο την υγεία και την ζωή των κατοίκων ή να πάρουν οι πολίτες τα ρόπαλα και να σας ανοίξουν τα κεφάλια  ;;;

Συνέλθετε κύριοι της Δημοτικής Αρχής  επιτέλους και κάντε τα αυτονόητα , αντί να βάζετε τους δήθεν ανώνυμους  , αλλά γνωστούς σε όλους , να πετούν  βοθρολύματα  εναντίον μας ,για να μας κάμψουν το ηθικό , που πράττοντας έτσι απλά ματαιοπονείτε και εκτίθεστε ακόμη περισσότερο στα μάτια της Κοινωνίας   .!!!

Αυτές οι φωτογραφίες λένε την αλήθεια ,γιατί οι δικιές σας λένε παραμύθια .

Υ.Γ

Τι να τα κάνω τα τραγούδια σας

 ποτέ δε λένε την αλήθεια

 ο κόσμος υποφέρει και πονά 

και 'σεις τα ίδια παραμύθια


https://www.youtube.com/watch?v=70LBNSlp9Ho









32 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΑΩΤΗ ΣΤΕΡΕΙΣΕ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΆΞΙΟΠΡΈΠΕΙΑΣ......

Ανώνυμος είπε...

Ο Παναγιώτης είναι κυρίαρχος και τον ζηλεύετε.
άντε απο κεί τεμπελχανάδες έ τεμπελχανάδες.

Ανώνυμος είπε...

πηρατε την εξουσια και ήστε όλο φαντασια
θα τα πουμε τσέ εκλογές το εικοστρια

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΟΤΕ ΘΕΣ.....ΈΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΌΛΟΥΣ ΠΩΣ ΌΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΈΙΝΑΙ ΎΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΙ , ΆΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΊ.....ΈΠΙΣΗΣ ΈΧΕΙ ΆΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΈΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΉΓΕΤΕΣ.....ΌΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΊ ΠΟΥ ΘΑ ΈΙΣΤΕ ΤΟ 23.........ΈΛΕΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Μικησε ό μεγαλογεοκτημονας μεγαλοτσοφλικας..παρε την ξυστρα λίγο πιο δεξια ......άπο άριστερα τα ματωσες......

Ανώνυμος είπε...

Ώστε έτσι πουλάκι μου 8:21 στερείται ο Παναγιώτης αξιοπρέπειας και έχεις εσύ ο υβριστής του αξιοπρέπεια και οι δικοί σου ,δηλαδή εσύ που έχεις τον Αστακό χωρίς νερό και με τα σκ@@τα μέσα στους δρόμους ,έχεις αξιοπρέπεια .
Αν είχες ίχνος αξιοπρέπειας ,μετά το ξεβράκωμα που σου έκανε ο Παναγιώτης ,θα είχες πάει να πνιγείς ,για να απαλλασσόταν ο Δήμος από την πολλαπλή βρόμα και δυσωδία.

Ανώνυμος είπε...

καταλαβαμε καταλάβαμε.
καλά ρε """" φαντασιόπληκτε"""""" αυτά που λέτε τα πιστεύετε
ή προπαγάντα κανετε ?
τόοοοοοοσα χαρίσματα τώρα τα αποκτήσατε.
να προσέχετε μήν σας {{ματιάσει}} ο κόσμος
με αυτα τα Υπέρ προσόντα.

Ανώνυμος είπε...

Ανθρωπάκια δεν είστε ικανοί ούτε τα παπούτσια του Παναγιώτη να του δέσετε .

Ανώνυμος είπε...

Που σε 8:21 ή για την ακρίβεια Γιαννάκη ,γιατί αυτό το ΠΑΝΑΩΤΗ και όχι Παναγιώτη το γράφεις πολύ συχνά τελευταία και σε πήρανε χαμπάρι και οι σκύλοι .
Δεν θα αργήσει η ώρα, που ο Παναγιώτης θα σε στείλει στο κελί 33 μέσα στον Κορυδαλλό με όλα τα έξτρα κομφόρ εκεί μέσα ,και ιδιαίτερη περιποίηση σε ιδιαίτερη περιοχή του σώματος σου με τα γάντια τα ζόρικα .

Ανώνυμος είπε...

σιγά τα αίματα

Ανώνυμος είπε...

εις τον 1033 οι υπερβολές λές


Ανώνυμος είπε...

821 ραντεβού στην κάλπη και κεί θα δουμε στην πραξη πόσα απήδια χωράει το σακί.άντε πρωί πρωί. Τεμπελχανά.

Ανώνυμος είπε...

821 ραντεβού στην κάλπη και κεί θα δουμε στην πραξη πόσα απήδια χωράει το σακί.άντε πρωί πρωί. Τεμπελχανά.

Ανώνυμος είπε...

Δεν θελουμε έιναι τοοοοοοσο βρωμικα Όσο και άυτό......όντως δεν έιμαστε ίκανοι να άντεξουμε τοσηηηηηηηηηηηηη βρωμια και δυσωδία.......

Ανώνυμος είπε...

Τεμπλελχανας δεν νομίζω.......έχετε προβλημα άντιληψης.......γυριστεωπλευρο κοιμάστε άκομα

Ανώνυμος είπε...

Εσύ ξέρεις......έσυ έιπαν....

Ανώνυμος είπε...

ας τα λέει αυτά τώρα ο 10.21 και ας κανει το 'σκληρό πολιτικό άντρα'
είμαι σίγουρος 100 % ότι αμα δεί κανεναν να << πνίγεται>> θα τρέξει να τον διασώσει.

Ανώνυμος είπε...

καλα δέν ήπα ότι ήμε και ο

Ανώνυμος είπε...

υπερ νόημων.
και ούτε ειμαστε και χαρισματικοί. Οπως εσείς.αυτοθαυμάζεστε.

Ανώνυμος είπε...

Κάντε τα μισα εργα απο αυτα του Κυριου Σταικου και μετα θα σας κρινει ο λαος όπως ολους τους άλλους και μην εχετε τοση φαντασία για τους εαυτους σας.μεσα στον οχετο είστε χωμενοι το ξερει ο κοσμος ποιοί ειστε και καποια στιγμη θα μιλήσει και η δικαιοσύνη.

Ανώνυμος είπε...

Η άυτογνωσια 10:13 έιναι μεγάλο πράγμα..........καντε και λιγη άυτοκριτικη.......έχετε πήξει στή μεγαλομανία και την έμπαθεια....

Ανώνυμος είπε...

Εμας ό κοσμος μας άγαπαει δεν μας ματοαζει άλλη άπο έσας που σας φτύνει και τρέχετε να κρυφτειτε

Ανώνυμος είπε...

1250 αφήστε τις αμπελοφιλοσοφίες για τους αμμπελοφιλόσοφους
και λύστε κανένα πρόβλημα της καθημερινότητας των δημοτών.
αντε μας κάνετε και τους όψιμους αναστοχαστές.

Ανώνυμος είπε...

Ρε συ 9:19 τα παπούτσια και τα χέρια του Παναγιώτη λάμπουν . είναι πεντακάθαρα . τα δικά σας τα χέρια και τα παπούτσια πότε πρόλαβαν και γέμισαν σκ@@τα σαν και αυτά ,που φαίνονται στο σταυροδρόμι .ρε πότε προλάβατε και γεμίσατε με σκ@@τα μέσα σε ένα χρόνο .μέχρι τα μούτρα είστε βουτηγμένοι στο σκα@@το ,γι αυτό δεν σας πλησιάζει να κάτσει κανένας από λάθος δίπλα σας ,αφού είστε σκέτη βρωμιά και δυσωδία .προσέξτε όμως ,γιατί μέσα στον Κορυδαλλό που θα πάτε από την πολλή μάσα ,υπάρχουν κάτι κοπρολάγνοι που διεγείρονται από το άρωμα του σκ@@του και σας γλεντήσουν δεόντως .

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΕΙ.
ΚΑΙ ΕΜΑΣ, ΤΟΝ ΑΡΓΗΓΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ
ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ 45 ΧΡΟΝΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ο φετιχισμός πανω στα ύψη.

Ανώνυμος είπε...

Εδω εσεις κανετε τους ανθρώπους........σας ενοχλεί το στοψαστες;;;;;

Ανώνυμος είπε...

635 καλά πλάκα μας κάνετε ? ο κόσμος σας ψήφισε γιαυτό ?
να στο χάζεστε και να αναστοχάζεστε ?
τί ήστε. τίποτα διανοούμενοι ?

Ανώνυμος είπε...

Εσυ τη θέλεις να κάνουνε.
{{ Να ρωτάει η δεξιά τι να κανει η αριστερά και η αριστερά τι να κανει δεξιά }} ? ή να ρωταμε κατι τεμπελχανάδες σαν εσένα πότε θα βγαζουμε τις ανακοινώσεις μας

Ανώνυμος είπε...

Είμαστε άνθρωποι και βλεπουμε τους ανθρωπους όμοια.....σε αντίθεση με εσάς που 10 χρονια τους βλεπετε κομματι κρέας και ψήφους και την καλύτερη οδο του φαγειν....... Καλό θα έιναι να μην λετε μεγαλες κουβεντες ασε μα λενε αυτοί που ψήφισαν αυτούς τους ανθρώπους μαζί και εγω.......εσυ τράβα στον ΠΑΝΑΩΤΗ τον ΠΑΤΕΡΙΤΣΑ και στον γαλουνη τον ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ. ... αλλα φαίνεται πως μαζί με τη θητεια χασατε και τον πακτολο ΧΡΗΜΑΤΩΝ που σας συντηρούσαν.....ΜΑΚΑΡΙ ΤΟ 10% ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΙ ΑΓΩΝΑΣ ΔΙΝΕΤ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΆ. ΘΕΛΕΙ ΧΡΟΝΟ ΚΑΟ ΚΟΠΟ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΙΑ ΤΟΟΟΟΟΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.....ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΒΛΕΠΑΥΕ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ....ΘΑ ΒΛΕΠΑΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΕ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΡΟΙΔΙΑΣ ΤΟΟΟΟΣΑ ΧΡΌΝΙΑ.....ΟΣΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΣΚΑΣΜΟΣ.....

Ανώνυμος είπε...

Πουλάκι δεν ειμαι ΓΑΤΑ ΜΕ ΠΕΤΑΛΑ ΕΙΜΑΙ....ΠΟΥΩΘΑ ΦΑΕΙ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ.....ΠΟΥΛΑΚΙ ΠΑΝΑΩΤΗ.....ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;;;; ΜΕΓΑΛΗ ΥΒΡΙΣΤΗ , ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΙ ΑΝΎΠΑΡΚΤΩΝ ΕΡΓΩΝ...2 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΣΥΧΑΘΗΚΑΜΕ.....ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΑΠΙΟΣ ΕΙΣΑΟ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ......ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ

Ανώνυμος είπε...

846 [ η αρχή είναι το ήμισυ του παντός} αλλά εσείς
ακόμα αναστο χάζεστε σάν να ειστε οι διανοούμενοι
του κλασικού και δήθεν μοντέρνου πολιτισμού
και δέν μπορείτε ούτε τις δεξαμενές να καθαρίζετε
και να πλένετε τους κάδους και να καθαρίζετε
και να κουρεύετε τα γκαζόν στην ώρα τους.


Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.