Ροή Αναρτήσεων

Δύο χρόνια φυλάκιση σε όποιον Έλληνα θελήσει να παρελάσει για να τιμήσει την 28η Οκτωβρίου!

 Δύο χρόνια φυλάκιση σε όποιον Έλληνα θελήσει να παρελάσει για να τιμήσει την 28η Οκτωβρίου!

Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ η Κοινή Υπουργική Απόφαση για την αναστολή της διενέργειας των παρελάσεων για την 28η Οκτωβρίου.

Πιο συγκεκριμένα, με την ΚΥΑ Δ1α/ΓΠ.οικ. 68641 αποφασίστηκε η αναστολή της διενέργειας των πάσης φύσεως παρελάσεων κατά την εθνική εορτή της 28ης Οκτωβρίου κατά το έτος 2020 σε όλη την Επικράτεια, για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας προς περιορισμό του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, σύμφωνα με τις από 30.9.2020 και 22.10.2020 εισηγήσεις της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού COVID-19.

Η μη συμμόρφωση επισύρει τις συνέπειες της παρ. 6 του άρθρου πρώτου της από 25.2.2020 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, η οποία κυρώθηκε με το άρθρο 1 του ν. 4682/2020.
Η παρ. 6 του άρθρου πρώτου της από 25.2.2020 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, η οποία κυρώθηκε με το άρθρο 1 του ν. 4682/2020 η οποία μνημονεύεται στην ΚΥΑ προβλέπει:

«Όποιος δεν συμμορφώνεται με τα μέτρα του παρόντος άρθρου τιμωρείται με φυλάκιση έως δύο (2) ετών, εκτός αν η πράξη τιμωρείται βαρύτερα με άλλη διάταξη».
makeleio.gr/

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδη τώρα που για λόγους αντικειμενικούς, προστασίας της δημόσιας υγείας, δέν γινεται παρελαση, δεν αγαπάμε ολοι τον τόπο μας ?
αυτό για όσους απο εμάς στην προ-κορωνοϊκη εποχή, νομίζαμε ή εάν νομίζαμε, οτι οι παρελάσεις "πιστοποιούσαν" την αγάπη μας και την κοινωνική πρόοδο για την πατρίδα μας.

Ανώνυμος είπε...

Επρεπε δηλαδη να έρθει ο κρονοϊός
για να δουμε καποια πραγματα σωστά και αλλιώς ?

Ανώνυμος είπε...

δηλαδη να φταιχθεί ας πουμε για παράδιγμα ενα καλλιτερο ΕΣΥ για ΕΜΑΣ τους Ελληνες και τις Ελληνίδςς ?

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.