Ροή Αναρτήσεων

Ούτε ένα επιπλέον κλουβί ιχθυοκαλλιέργειας…



Από πληροφορίες μάθαμε ότι χτες κατά την συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη της Επιτροπής Αγώνα προτάθηκε από μέλος της, η ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ και όχι η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ της υπό θεσμοθέτηση ΠΟΑΥ Εχινάδων & Αιτ/νίας . 


Συγκεκριμένα πρότειναν  την κατάργηση των προβλεπόμενων παραγωγικών ζωνών Π10 Μυτικα ,Π9 Κάλαμος ,Π7 Αρχοντοχώρι,Π5 Άγιος Παντελεήμονας   και να παραμείνει η κατάσταση ως έχει για τις υφιστάμενες μονάδες ιχθυοκαλλιέργειας στις περιοχές αυτές  .


Αντίθετα για τη παραγωγική ζώνη Π6 στα όρια των Τ.Κ. Αστακού και Καραϊσκάκη δεν προτάθηκε η κατάργηση της , αλλά  ο περιορισμός της στα 700 στρέμματα ..


Είναι πλέον φανερό ότι η επιτροπή αγώνα πρέπει άμεσα και ξεκάθαρα προς πάσα κατεύθυνση και πρωτίστως στους δημότες  να δηλώσει ότι διεκδικεί ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΑ: 

 -καμία νέα ιχθυοκαλλιέργεια πέραν των υφιστάμενων & -καμία επιπλέον παραχώρηση  χερσαίας έκτασης

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Απορια .. στη σημερινη ανακοινωση ..αυτος ο θαλασιος χωρος που ειναι αρκετος και υπαρχει για να γινουν οι παραγωγικες ζωνες ιχθυοκαλιεργειας που δεν θα ενοχλουν όπως αναφερει η επιτροπη αγωνα βρισκεται εντος η εκτος της παρακτιας ζωνης του δημου Ξηρομερου; και που ακριβως..

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.