Ροή Αναρτήσεων

Δραγαμέστο Νέα:Αγαπητέ κύριε Μπόνη θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε

 

Αγαπητέ κύριε Μπόνη θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι δεν έχουμε τίποτα προσωπικό απέναντι σας το αντίθετο σας εκτιμαμε σαν ενεργό πολίτη του Δήμου Ξηρομερου.

Εμείς κύριε Μπόνη δεν κάναμε εξαίρεση σε εσάς συγκεκριμένα και δεν σας ρωτήσαμε για να σας συμπεριλάβουμε στην δημοσκόπηση του dragamesto.gr μας δεν ρωτήθηκε κάνεις και απ' τους υπολοίπους εμείς προβηκαμε σε αυτή τη δημοσκόπηση έπειτα από παρότρυνση πολλών αναγνωστών μας που αναφέρουν τα ονόματα που περιλαμβάνει η σημερινή  δημοσκόπηση του blog. Και για να είμαστε πιο σαφείς η ερώτηση της δημοσκόπησης δεν είναι ποιον θεωρείτε καταλληλο  δήμαρχο αλλά ποιος θεωρείτε ότι θα μπορούσε να λύσει τα προβλήματα του Δήμου Ξηρομέρου .

Κύριε Μπόνη εάν νομίζετε ότι σας έχουμε θίξει στο παραμικρό η ομάδα του dragamesto.gr  σας ζητάει πραγματικά συγνώμη 


Mε εκτίμηση η Συντακτική ομάδα του dragamesto.gr

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητό blog καλημέρα. Δεν ένοιωσα θιγμένος απο το ότι συμπεριλάβατε το όνομά μου στην δημοσκόπησή σας και οπωσδήποτε δεν τίθεται θέμα συγγνώμης εκ μέρους σας. Εξ άλλου η εκτίμηση είναι αμοιβαία. Απλώς σας εξέφρασα την επιθυμία μου να αφαιρέσετε το όνομά μου απο την δημοσκοπική σας έρευνα για προσωπικούς λόγους.
Σας ευχαριστώ.
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ μου φίλε Δημήτρη το θέμα των λεγόμενων δημοσκοπήσεων ξεκίνησε από μια ομάδα στο Facebook και ασφαλώς αφού επρόκειτο για πολύ μικρό αριθμό ατόμων τα οποία συμμετείχαν στην λεγόμενη δημοσκόπηση ,ασφαλώς ούτε την πραγματική αλήθεια μπορούσε να αποτυπώσει ,αλλά και να θεωρήσουν κάποιοι ότι θίγονται γιατί μπορεί να υπάρχει κάποια μεροληψία,χωρίς αυτό να αγγίζει ως πρόθεση το Δραγαμέστο Newss .
Έτσι πολύ καλά έκανες και ζήτησες να εξαιρεθείς .
Με πολύ εκτίμηση προς το πρόσωπο σου και πολύ φιλικά αισθήματα από τότε που είχαμε μια υποδειγματική συνεργασία στον Δήμο Αστακού .!!!!
Με πολλή εκτίμηση
Παναγιώτης Στάικος

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικά απορώ για το ποιος είναι ιδιοκτήτης του dragamestonews
Πιθανότατα ο Σταικος. Δεν εξηγείτε αλλιως ΤΟΣΗ ΤΑΥΤΙΣΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ! ΕΛΕΟΣ

Ανώνυμος είπε...

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΒΓΗΚΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.