Ροή Αναρτήσεων

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΡΕΜΕΝΟΣ: Άμεση αποζημίωση των πληγέντων από τις καταστροφές στον Αστακό


Την άμεση παρέμβαση της κυβέρνησηςγια την αποκατάσταση των ζημιών και την ανακούφιση των πληγέντων από το ασυνήθιστα σφοδρό φαινόμενο, που έπληξε την ευρύτερη περιοχή του Αστακού ζήτησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ.Γιώργος Βαρεμένος.
Στέγες δεκάδων σπιτιών βρέθηκαν στον αέρα, η άσφαλτος σε συγκεκριμένα σημεία ξηλώθηκε, όπως και παρακείμενες μάντρες, αλλά και αντλιοστάσια εν λειτουργία δέχτηκαν καίρια πλήγματα.
Ο Γ.Γ Υποδομών κ.Καραγιάννης με τον οποίο επικοινώνησε ο κ.Βαρεμένος, είπε ότι αναμένει να κάνει η περιφέρεια τις πρώτες ενέργειες και ακολούθως το Υπουργείο θα αποφασίσει για τον τρόπο που θα παρέμβει.


Σε κάθε περίπτωση η κυβέρνηση πρέπει να αναγνωρίσει την περιοχή ως πληγείσα από το ακραίο φαινόμενο και να προβεί σε αποζημίωση όχι μόνο για τις οικοσκευές αλλά γενικότερα, όπως συνέβη σε άλλες περιπτώσεις αντίστοιχων καταστροφών, μέσω συγκεκριμένου προγράμματος

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όλοι και όλα για τα ψηφαλάκια.

Ανώνυμος είπε...

Ο αστακός δέν έχει να πιεί νερό και όλοι χαλέβουν ψηφαλάκια.

Ανώνυμος είπε...

το άλλο το θυμάστε ?

προεκλογικά ο πρώην δήμαρχος λίγο εως πολύ είπε ότι το νέο κτίριο του δημοτικού σχολείου στο Μύτικα το έφτιαξε η δημοτική του παράταξη.
Και αυτή η δημοτική παράταξη έλαβε το Μάη του 19 27%

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.