Ροή Αναρτήσεων

Αλέξανδρος Φραίμης: Το διοικητικό συμβούλιο του Δήμου Ξηρομέρου έχει πάρει την απόφαση του για την ΠΟΑΥ Εχινάδων νήσων..



Αλέξανδρος Φραίμης:

Ανήκω στην Επιτροπή Αγώνα και συμμετέχω στην νομική ομάδα που επεξεργάζεται την μέχρι τώρα διοικητική διαδικασία . Η επιστολή των δυο δημοτικών συμβούλων ομιλεί για διάλογο με τους ιχθυοκαλλιεργητές - επενδυτές .

Οι άτυπες (δήθεν) δεσμεύσεις δεν κατοχυρώνουν τη θέση της πλειονότητας των δημοτών του δήμου . Δεν βλέπω το λόγο η εν λόγω πρόταση να συζητηθεί σε δημοτικό συμβούλιο όπως δεν μπορεί να αλλάξει και η απόφαση του .

Θα ήταν αστείο να ζητάμε πανελλαδικά συμμάχους και ξαφνικά ο Δήμος να αλλάξει γραμμή πλεύσης .

Οι επενδυτές αφού λένε ότι αντιλαμβάνονται την θέληση της κοινωνίας από μόνοι τους ας τροποποιήσουν τις μελέτες ως προς την χωροθέτηση της ΠΟΑΥ , σύμφωνα με τις θεσεις της επιτροπής αγώνα και ας μεταπείσουν τον κ. Οικονόμου και τους λοιπούς συναρμόδιους να πράξουν διαφορετικά .

Δεν βλέπω το λόγο σε αυτή τη φάση να έρθουμε σε διαπραγματεύσεις με τους επενδυτές . Ξέρουν πολύ καλά τι επιδιώκουμε. Διαπραγματεύσεις σε νομική και ουσιαστική βάση σήμερα θα πρέπει να γίνονται με τα αρμόδια διοικητικά όργανα και Υπουργεία .

Με μεταγενέστερη φυγόπονη τακτική στόχοι δεν αλλάζουν και δη στο συγκεκριμένο στάδιο εξέλιξης της εν λόγω υπόθεσης .

Δεν γνωρίζω τα κίνητρα που οι εν λόγω δημοτικοί σύμβουλοι τροποποιούν την αρχική θέση τους . Δεν βλέπω το λόγο να το κάνει η επιτροπή αγώνα .

Επισημαίνω δε ότι οι ενέργειες των μελών επιτροπής αγώνα γίνονται αφιλοκερδώς ...
Αλέξανδρος Φραίμης
Μέλος επιτροπής αγώνα για την ΠΟΑΥ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ωραία και για πείτε μας κύριε φραίμη εάν δεν θέλετε διάλογο όπως αναφέρετε, με το να τους πάτε κόντρα και μα οδηγήσετε την υπόθεση ενδεχομένως στα δικαστήρια τι νομίζετε ότι θα κερδίσετε; Να μας μιλήσετε με στοιχεία, όχι τύπου δικαιολογίες θα το παλέψουμε και ότι κερδίσουμε, γιατί να είστε σίγουρος δεν θα κερδίσετε απολύτως τίποτα. Και αυτό που θα έχετε καταφέρει χειρότερα πλέον, είναι να τοποθετήσουν τις καινούργιες μονάδες αύριο κιόλας μέσα στον αστακό και την τοποθέτηση φυσικά των νέων αδειών που είναι προγραμματισμένες να μπουν μετά τον Μαραθιά.

Ανώνυμος είπε...

😎

Ανώνυμος είπε...

Μα κύριε Φραίμη αφού ως έξυπνος άνθρωπος , δεν σας αρέσει να χάνετε υποθέσεις ως Δικηγόρος .δεν βλέπετε αλήθεια ότι αφού το 2011 και το 2018 ο Δήμος δεν πρόβαλε καμία αντίρρηση , ότι οι επιτροπές των Υπουργείων απλά θα εφαρμόσουν τον νόμο και θα επικυρώσουν τις αποφάσεις για να πάει στο Σ.Τ.Ε, όπως φαίνεται και από τα λεγόμενα του κυρίου Οικονόμου στην απάντηση του κυρίου Οικονόμου προς την κυρία Σακοράφα . ο οποίος επίσης είπε πως η Κυβέρνηση θεωρεί τις Ιχθυοκαλλιέργειες εξωστρεφή παραγωγικό τομέα της οικονομίας και δεν έχει κανένα λόγο να μην προχωρήσει την έγκριση των Π.Ο.Α.Υ . Μόνο το ΚΚΕ έχει ξεκάθαρη θέση . αν αγαπάς τον τόπο , έλα μαζί μας στο ΚΚΕ , να παλέψουμε μαζί με τον λαό ,γιατί όλα τα άλλα στοχεύουν μόνο στην προβολή για τα ψηφαλάκια , μήπως και έτσι καταφέρετε για να γίνετε Δήμαρχος. Εσύ όμως παραμένεις εκεί στην Νέα Δημοκρατία ,στην οποία υπήρξες και υποψήφιος Βουλευτής . ή μήπως δεν είναι έτσι.

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.