Ροή Αναρτήσεων

Οι μετρήσεις ποιότητας του νερού στις Κοινότητες του Δήμου Ξηρομέρου. Όλες εντός ορίων εκτός της Σκουρτούς.
Αστακός 3.12.2020
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.
 
Ενημερώνουμε του πολίτες του Δήμου Ξηρομέρου, ότι μετά από τις εκτεταμένες παρεμβάσεις καθαρισμού που κάναμε στις δεξαμενές και στα δίκτυα ύδρευσης του Δήμου Ξηρομέρου, την συντήρηση των χλωριωτών, την προμήθεια νέων χλωριωτών και χλωρίου, εχθές 2 Δεκεμβρίου λάβαμε τα αποτελέσματα των μετρήσεων που αφορούν την μικροβιολογική και χημική κατάσταση του νερού, από τα Αναλυτικά Εργαστήρια Αθηνών Α.Ε. με τα οποία συνεργαζόμαστε.
Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι το νερό που παρέχουμε βρίσκεται όσον αφορά την μικροβιολογική και χημική κατάσταση του, σε όλες τις Κοινότητες εντός ορίων, με εξαίρεση στην Σκουρτού στις μικροβιολογικές, που θα γίνουν οι προβλεπόμενες ενέργειες.
Από την αρχή ανάληψης των καθηκόντων της νέας δημοτικής αρχής τον Σεπτέμβριο του 2019, δημιουργήθηκε στο κεντρικό μενού της ιστοσελίδας του Δήμου Ξηρομέρου, ειδική ενότητα με τίτλο: ''ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ''. Εκεί δημοσιοποιούνται για πρώτη φορά, σε ξεχωριστή ενότητα τα αποτελέσματα των μετρήσεων για όλες τις Κοινότητες του Δήμου Ξηρομέρου, γιατί είναι δικαίωμα των πολιτών να ξέρουν τι νερό πίνουν και υποχρέωση του Δήμου να ενημερώνει.
Μπορείτε λοιπόν να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Δήμου και να δείτε ποια είναι η ποιότητα του νερού κάθε Κοινότητας του Δήμου Ξηρομέρου.
Στόχος της δημοτικής αρχής είναι μέσα από πολύ δουλειά, να βάλει τάξη και νοικοκυριό και στον τομέα της ύδρευσης, στον οποίο η κατάσταση που παρελήφθηκε τον Σεπτέμβριο του 2019 δεν τιμούσε κανέναν.
 
Εκ του Δήμου Ξηρομέρου
 
Επισυνάπτεται το διαβιβαστικό παράδοσης των μετρήσεων ύδρευσης:
 

 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι διαχειριστές του blog : Δραγαμέστο Νέα
Ως αναγνώστης σας και δημότης/ετεροδημότης του δήμου μας,
θα ήθελα να σας παρακαλέσω και εάν είναι εύκολο για εσάς ως blog
να γίνει μια ενημερωτική σας ανάρτηση με θέμα της ανάρτησης την εξέλιξη των εργασιων κατασκευής του τεχνικού έργου-Βιολογικού καθαρισμού
στην Κοινότητα Αστακού του δήμου μας
και πότε προβλέπεται απο το δήμο μας να ολοκληρωθεί πλήρως
το εν λόγω τεχνικό έργο.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλές γιορτές σε όλους μας !
Καλημέρα σας!

Ανώνυμος είπε...

Το ονοματεπώνυμο απο το παραπάνω πολιτικό σχόλιο: 8:02 π.μ.
προς το Φιλόξενο blog Δραγαμέστο Νεα
είναι στην ελεύθερη διάθεση των διαχειριστών
του παρόντος blog εάν χρειαστεί.

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.