Ροή Αναρτήσεων

To «Χαμόγελου του Παιδιού» δώρισε το καρότσι και τον ορθοστάτη στον μικρό Ηλία- Στυλιανό

 


Ημέρες γιορτινές πλησιάζουν και ο μικρός Ηλίας Στυλιανός που δίνει «μάχη» με τη νωτιαία μυϊκή ατροφία πήρε ένα πολύ σημαντικό και όμορφο δώρο από «Το Χαμόγελο του Παιδιού».....


 
«Ζωγράφισε ένα ακόμα χαμόγελο στα χείλη μας! Μας δώρισε το καρότσι και τον ορθοστάτη για τον άγγελο μας τα οποία λόγω οικονομικής αδυναμίας δεν μπορούσαμε να αγοράσουμε. Πιο συγκεκριμένα θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Κυρία Μαιρη Καλυβα που αμέσως κίνησε τις διαδικασίες έτσι ώστε να μπορέσουμε μέσω του χαμόγελου του παιδιού να έχει ο μαχητής μας δύο υπερπολύτιμα ορθοπεδικά είδη που θα συμβάλλουν κατά πολύ στην βελτίωση της κατάστασης του! 

Ευχαριστούμε λοιπόν μέσα από την καρδιά μας το χαμόγελο του παιδιού που από την πρώτη στιγμή ήταν δίπλα στον μαχητή μας!» τονίζουν οι γονείς του μικρού σε ανάρτησή τους στα κοινωνικά δίκτυα.
Ημέρες γιορτινές πλησιάζουν και ο Ηλίας Στυλιανός πήρε ένα πολύ σημαντικό και όμορφο δώρο από έναν εξαιρετικό οργανισμό που υπάρχει για τα παιδιά μας στην Ελλάδα.
Το Χαμόγελο του Παιδιού - The Smile of the Child
ζωγράφισε ένα ακόμα χαμόγελο στα χείλη μας! Μας δώρισε το καρότσι και τον ορθοστάτη για τον άγγελο μας τα οποία λόγω οικονομικής αδυναμίας δεν μπορούσαμε να αγοράσουμε. Πιό συγκεκριμένα θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Κυρία
Μαιρη Καλυβα
που αμέσως κίνησε τις διαδικασίες έτσι ώστε να μπορέσουμε μέσω του χαμόγελου του παιδιού να έχει ο μαχητής μας δύο υπερπολύτιμα ορθοπεδικά είδη που θα συμβάλλουν κατά πολύ στην βελτίωση της κατάστασης του!
Ευχαριστούμε λοιπόν μέσα από την καρδιά μας το χαμόγελο του παιδιού που από την πρώτη στιγμή ήταν δίπλα στον μαχητή μας!
Καλές γιορτές σε όλους,
με υγεία και ευτυχία για κάθε παιδί!
❤

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.