Ροή Αναρτήσεων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Πρ.ΠΡΟΕΔΡΟΥ Ν.Α.Ο.ΑΣΤΑΚΟΥ και ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ Λ.εΤ.ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΜΕ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΠΟΡ, ΚΩΣΤΑ ΓΑΛΑΝΗ



Σας κάνουμε γνωστό ότι μέχρι να υπάρξει δυνατότητα επαναδραστηριοποίησης του Ναυτικού Ομίλου Αστακού, μπορούν οι νεαροί συμπολίτες μας, εφόσον το επιθυμούν να εγγραφούν στο Ναυτικό Όμιλο Μεσολογγίου. Η μετακίνηση στο Μεσολόγγι και η επιστροφή θα είναι δωρεάν.

Επίσης, όσοι επιθυμούν από τους εν Αθήναις συνδημότες μας μπορούν να εγγραφούν στο Ναυτικό Όμιλο Καλαμακίου χωρίς να υποχρεώνονται να έχουν δικά τους σκάφη, αφού θα τους διατίθενται σκάφη τα οποία χρησιμοποιεί ο Ν.Α.Ο.ΑΣ για την άθλησή τους.

Με την ευκαιρία εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας προς τον κ. Αποστόλη Πανταζή και τον κ. Αλέξανδρο ΦραίμηΔικηγόρο, για την πολύτιμη βοήθεια και συμπαράσταση στις προσπάθειές μας για το καλό των νέων του τόπου μας.

Για κάθε σχετική πληροφορία στο τηλέφωνο: 6972608987



Σας ευχαριστώ





Αντιπρόεδρος Λ.Τ. Ξηρομέρου

Κώστας Γαλάνης

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όλοι για το καλό έλεγαν ότι αγωνίζονται; όμως αξιότιμε συμπατριώτη μας Κ Κώστα Γαλάνη, άλλα είδαμε και διαβάσαμε να γίνονται σε κάτι άλλους αθλητικούς ομίλους που συντάραξαν το πανελλήνιο.

Ανώνυμος είπε...

Τη μια μέρα τους βρίζεις και την άλλη τους ευχαριστείς.
Ανάλογα με το που φυσάει ο άνεμος είσαι.
Μήπως ήρθε η ώρα να μην ενδιαφέρεσαι άλλο για το 《καλό μας》και να αποσυρθείς απο τα πάντα ή ακόμα καλύτερα να εξαφανιστείς και απο τον Αστακό.

Ανώνυμος είπε...

τι σε μέλει εσένα που θα μένει ο κάθε συμπατριώτης μας.
Ο τόπος αυτός είναι όλων των Ελληνίδων Και Ελλήνων
άντε ο καθένας με τις χαζομάρες του.

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.